Beleszállt Ronaldóba edzője a vesztett meccs után

2023. január 27. 13:31

A portugál klasszis kihagyott egy nagy helyzetet az első félidő végén.

2023. január 27. 13:31
null

Nem indul jól a szaúdi kaland Cristiano Ronaldónak – a portugál világklasszis csapata, az Al-Nasszr csütörtökön 3-1-es vereséget szenvedett  a helyi Szuperkupa elődöntőjében, ezzel búcsúzott a sorozat további küzdelmeitől.

Az egyik kulcspillanat az volt, amikor Cristiano Ronaldo elhibázta a fejest az első félidő hajrájában” ­– ­válaszolta a francia vezetőedző arra a kérdésre, min úszott el az al-Nasszr remélt győzelme az al-Ittihad Dzsida ellen.

Az ominózus jelenet felkerült a közösségi oldalakra.

 

Nyitókép: MTI/EPA/an-Naszr

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2023. január 27. 22:02
Egy nagy játékos tudja, mikor kell visszavonulnia Ronaldo nem tudja.
mysstes
2023. január 27. 20:31
mi az, hogy "beleszállt"? - a kibaszott kurva életbe, a mandinernél is a címadásba! a vezetőedző szimplán annyit mondott, hogy ez volt a mérkőzés "kulcspillanata". minek kell átvenni ezt a kibaszott hiteltelen címadási gyakorlatot a liberális sajtótól? meg tudjátok mondani?
DE JÓ
2023. január 27. 16:19
Elmennek a francba! A csapat egyetlen embere volt, aki érkezett az ötösre a beadásra, és fel is ment szokás szerint jó magasra. Rajta kívül csak néhány csapattársa volt a 16-os vonalánál, és senki nem mozgott befelé, inkább csak néztek. Fejelte, ahova tudta, a kapus meg jó helyen volt. Ha nem kezdik el b.szogatni, fog még bőven gólokat lőni.
vastaps
2023. január 27. 14:29
Ön leszokik emiatt a dohányzásról? Make a choice: Nem, óriási bravúrral védett a kapus Igen, ezt be kellett volna fejelni Nem érdekel Ronaldo, sem a szaúdi Szuperkupa Nem dohányzom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!