A halálos betegséggel küzdő Sven-Göran Eriksson leült a Liverpool kispadjára, köszöntése elképesztő volt (videó)

2024. március 23. 18:54

A svéd edzőlegendának beteljesült az álma.

2024. március 23. 18:54
Liverpool Legends v Ajax Legends - LFC Foundation's Official Legends Charity Match - Anfield

Nyitókép: Peter Byrne/Getty Images

 

Ahogy arról a Mandiner korábban beszámolt, megtörtént a Liverpoolnál az edzőváltás, de egyelőre csak a mai napra. Március 23-án leülhetett a klub kispadjára a halálos betegséggel küzdő svéd szakember, Sven-Göran Eriksson. Az angol válogatott korább edzőjét végstádiumú hasnyálmirigyrákkal diagnosztizálták, és nyilatkozatából kiderült, hogy legjobb esetben egy éve van még hátra – olvasható az Indexen

A 76 éves edzőlegenda nemrégiben azt is elárulta, egész életében a Liverpoolnak szurkolt, és hatalmas vágya lenne leülni a „vörösök” padjára. A klub jelenlegi edzője, Jürgen Klopp meghallva a nyilatkozatot, azonnal megüzente Erikssonnak, hogy felajánlja helyét a március 23-i mérkőzésre, ahol a Liverpool legendái játszanak az Ajax legendáival az Anfielden. Sven-Göran Eriksson természetesen örömmel fogadta el a felajánlást. 

A mai napon pedig olyan történt vele, amitől kirázza az embert a hideg. Nem sokaknak adatik meg, hogy így fogadnák a világ egyik legjobb atmoszférájú stadionjában a szurkolók. Érdemes megnézni a videót az edző köszöntéséről: 

A Liverpool Legends csapatában pedig nem kisebb nevek kezdtek, mint: Steven Gerrard, Fernando Torres, Dirk Kuyt vagy Jerzy Dudek. 

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­­n­y­­o­­­k­ ­v­­á­r­­­n­­a­­k­­ ­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!