Így képzeli a hülye Magyar Péter

2024. április 28. 21:39

Jön egy narcisztikus pszichopata, lemondásra szólítja fel a kormányt, és a kormány majd megrettenve lemond. És nem így lesz.

2024. április 28. 21:39
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Ó, hát persze... Mi lehetne ennél világosabb, magától értetődőbb, természetesebb? Jön egy narcisztikus pszichopata, lemondásra szólítja fel a kormányt, és a kormány majd megrettenve lemond.

Így képzeli a hülye.

És nem így lesz.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 03. 19:45
Igaza van a BájerZsófinak..nem egyszerű egy maffiaállamot felszámolni..🤷‍♂️
Osztap_Bender
2024. április 30. 07:22
Így képzeli a maffia fidesz hazánk irányítását. Érdemes elolvasni a cikket, mi is folyik a választás előtt: https://24.hu/kozelet/2024/04/30/schadl-gyorgy-vegrehajto-korrupcio-garabits-marton-ugyved-zuglo-fidesz-kepviselojelolt-felszamolo-ceg/
blackorion93
2024. április 30. 07:16
Így képzeli a hülye Bayer Zsolt. „Ó, hát persze... Mi lehetne ennél világosabb, magától értetődőbb, természetesebb? Jön egy öntelt uszító neokokáder, hogy ő majd lejáratja a Magyar Pétert, mert azt hiszi bárki is hisz neki még, aki nem fidesz szektás. Így képzeli a hülye. És nem így lett.” Hol lehet felvenni a fizetésem?!
2024. április 30. 01:14 Szerkesztve
zsocc44 ••• 2024. április 29. 20:15 • Szerkesztve Nem bontottál ki minden részletet! A Fidesz vezető rétegéből több személyt már eleve beépített/ befírolt az USA által gründolt SZDSZ. Az volt a feladatuk, hogy a Fideszből SZDSZ utánpótlás fiókpártot csináljanak. Bayer ebben az időben szállt ki. Pető Ivánék (SZDSZ elnök) Fodor Gábort indították a Fidesz elnökválasztásán Orbán ellenében. A választást Orbán Viktor nyerte meg. A Fideszben ekkor vált el a szar a májtól, beindult egy tisztulás: Fodor, Ungár Klára, stb, stb., átléptek az SZDSZ-be. Na, akkor tért visszaBayer a pártba. Bayer a gazdasághoz nem értő, “lelkes” tag volt, nem értette, hogy egy párt csak akkor kompetens, erős, ha kiépíti a gazdasági hátterét. Zavarta, hogy Simicska tehetségesen fut felfelé., stb. Ugyanakkor meg kellett teremteni a Fidesz média hátterét is. Kőkemény időkben, a SZDSZ -MSZP markában volt a 100% média. Tehát: gazdasági, média hátter, közben Orbán építette profin a szellemi, ideológiai bázist.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!