Rákay Philip világossá tette, hogy miért nem üzletel Márki-Zay Péterrel

2024. március 07. 21:12

Világossá tette: a hódmezővásárhelyi polgármesterrel biztosan nem üzletel.

2024. március 07. 21:12

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Rákay Philip eladja a többségi tulajdonrészét a Promenad24 portált kiadó médiacégben, amely az elmúlt hetekben durva hangvételű lejáratókampányt indított Navracsics Tibor ellen. 

Márki-Zay Péter csütörtök délelőtt Facebook-oldalán jelezte: a hódmezővásárhelyi önkormányzat – „a város békeszerető közönsége” – szívesen megvenné a Promenad24-et és Rádió7-et kiadó Dél-alföldi Média Centrum Kft. többségi tulajdonrészét Rákay Philiptől – közölte a Telex.

Rákay Philip nem tétlenkedett a válasszal:

Sem futóbolondokkal, sem hazát árusító dollárcselédekkel nem szoktam üzletelni.

Rákay azt is világossá tette: tárgyalni sem hajlandó a hódmezővásárhelyi polgármesterrel, akit arra kért: „szánalmasan bornírt akciói során ne emlegesse néhai édesapámat!”

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2024. március 08. 06:29
A libbantkák már megint rácuppantak Rákayra. Tehát valami jót tett megint.
2024. március 08. 01:16 Szerkesztve
Kálmán,anyád több említést érdemel mint apád.
Illieral
2024. március 07. 22:26
Kálmánka a közpénzfaló... Az egyik legvisszataszítóbb alak, aki a kormány körül lebzsel. Alapvetően a kormány csinált és csinál jó dolgokat, de annyi ilyen gané ember telepedett oda, akik simán segnyalásból élnek és millirdokat nyulnak le, de az országnak Kálmánkából semmi haszna nincs,
Kovács Ubul
2024. március 07. 22:19
"A Philip magyar megfelelője a Fülöp keresztnév, utónév. Azaz a Fülöp keresztnév angolul Philip." Lehetne Ülep, az türkösebb és jobban is illik hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!