Nagy-Britannia csúnyán kihúzta a gyufát Putyinnál – Oroszország már válaszlépésekről beszél

2024. május 06. 17:58

Az orosz külügyminisztériumba bekéretett misszióvezetőt arra szólították fel, hogy gondolkozzon el.

2024. május 06. 17:58

Nyitókép: Alexander NEMENOV

Oroszország figyelmeztette a moszkvai brit nagykövetet, hogy a brit fegyverrel orosz területre mért ukrán csapásokra válaszul célponttá válhat bármely brit katonai objektum és hadfelszerelés Ukrajna területén, és az ország határain túl is – közölte hétfőn az orosz diplomáciai tárca.

Az orosz külügyminisztériumba bekéretett misszióvezetőt arra szólították fel, gondolkozzon el, milyen katasztrofális következményekkel járnak elkerülhetetlenül London ellenséges lépései.

A nagykövetnek a moszkvai tájékoztatás szerint felhívták a figyelmét arra, hogy David Cameron brit külügyminiszternek az Oroszországra mérendő csapásokra vonatkozó szavai ellentmondanak London korábbi álláspontjának, miszerint a nagy hatótávolságú rakétákat nem vetik be Oroszország területe ellen.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­­­g­a­z­­­i n­i­­m­­f­­­o­­m­­á­n­i­­­á­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Hobby024
2024. május 07. 10:49
Azoknak ,akiket nem győz meg semmi, és a legnagyobb élvezetük, hogy itt fröcsögjenek. Nemcsak Ukrajna fogyott el teljesen (lőszer, légvédelem, ember), hanem az USA kivételével a NATO is gyalázatos készletekkel rendelkezik. Van olyan ország, amelyik teljes hadianyagát Ukrajnának adta. Elfogytak a harckocsik, a 150mm-es lőszerek, csak a sarokba szorított rettegő kutya vicsorgása maradt. Egyetlen feleslege lenne az emberanyag, amiből Ukrajna lassan kifogy. De ki fog ma a nyugaton meghalni a "hős" Ukrajnáért. Az oroszok a lassú felőrlő taktikájukkal lenullázták az európai NATO-t. Sajnos mindannyiunknak van félnivalója. Lehet, hogy most már késő a béketárgyalások követelése, mert az oroszok ebből a pozícióból nem fognak tárgyalni, és ha így haladunk Európa szabad préda lesz.
lauderstenonis-2
2024. május 07. 08:15
Viccesek a ruszkik. Ez most az 59. vagy a 60. vörös vonal? De van egy megoldásom. Szépen húzzatok ki Ukrajnából és akkor nem fognak az ukránok orosz területeket támadni.
obakapimaki
2024. május 07. 06:41
Az összes fizetett ork-rain felszopó szargerincű troll geci itt vergődik! Be vannak fosva!.. 😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!