Komoly külföldi klubokkal tárgyal a magyar válogatott fiatal játékosa

2024. április 15. 21:27

A sportoló idén nyáron biztosan klubot vált majd.

2024. április 15. 21:27
Fukuoka, 2023. július 29.
Manhercz Krisztián és Vigvári Vince, az aranyérmes magyar válogatott játékosai a férfi vízilabdatorna döntõjében játszott Magyarország - Görögország mérkõzés eredményhirdetésén a fukuokai vizes világbajnokságon 2023. július 29-én. A magyar válogatott ötméteresek után 14-13-ra gyõzött a görög csapat ellen.
MTI/Koszticsák Szilárd

Az idény végén távozik az OSC csapatától Vigvári Vince, magyar válogatott vízilabdázó – számolt be a 24.hu. 

A mindössze 20 éves pólós életében különleges év volt a tavalyi, 2023-ban ugyanis a Juniorválogatottal és a felnőtt nemzeti együttessel is világbajnoki címet nyert.

Vigvári Vince egyelőre nem beszél arról, melyik csapathoz szerződhet – legutóbb a Barceloneta együttesével hozák hírbe – de megerősítette, hogy távozik a magyar vízilabda-bajnokságban játszó OSC-tól. „Nem szeretnék belemenni, de azt elárulhatom, hogy több komoly külföldi klubbal is tárgyaltam” – mondta meg a 20 éves játékos a köztelevízió kérdésére, hozzátéve, hogy édesapja, valamint Varga Zsolt szövetségi kapitány is hasznos tanácsokkal látta el a klubváltással kapcsolatban.

Ezt is ajánljuk a témában

A legutóbbi négy szezonban bajnoki döntőt játszó OSC világbajnoka beszélt arról is, hogy szerinte nem lenne bravúr, ha csapata idén is a legjobb négy közé jutna a bajnokságban, úgy véli idén sokkal kiélezettebb a mezőny, mint tavaly. 

„Azt is ki lehet mondani, hogy mi lényegesen gyengültünk, de most ez a feladat.

 Tavaly bajnokságot szerettünk volna nyerni, vagy döntőbe jutni, most egyelőre négybe szeretnénk kerülni, aztán majd meglátjuk” – fogalmazott Vigvári Vince. A válogatott pólós elmondta, élvezi, hogy válogatottbeli elfoglaltságai miatt ennyire sűrű a szezon. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­g­ö­s­­­ ­­l­á­n­y­o­­­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­­n­a­­k­­­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!