Sejtelmes nyilatkozatot tett a jövőjéről vízilabda-válogatottunk sztárja

2024. március 21. 22:21

Férfi pólósaink nagy dobásra készülnek a párizsi olimpián.

2024. március 21. 22:21

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Fontos hónapok elé néz férfi vízilabda-válogatottunk sztárja, Vámos Márton, aki görög klubcsapatával, az Olympiakosszal meg szeretné nyerni a görög bajnokságot és a Bajnokok Ligájában is a legmesszebb jutna. Ezt követően pedig minden idegszálával az olimpiára koncentrálna.

Mint ismert, a magyar férfi vízilabda-válogatott címvédőként csak a hetedik helyen végzett a dohai világbajnokságon. Később kiderült, hogy belső problémák vezettek a kudarcnak nevezhető helyezéshez, a vb után azonban az olimpián javíthatnak Vámosék.

Ezt is ajánljuk a témában

A klasszis a párizsi nyári játékokkal kapcsolatban elárulta:

„Ha nem is ezzel kelek, ezzel fekszem, de naponta, kétnaponta eszembe jut, hogy mindjárt itt az olimpia. Az itteni életemet is ennek rendelem alá”mondta az M1 aktuális csatornának a játékos.

A magyar vízilabdázó szerződése nyáron lejár Athénban, a jövőjét illetően pedig sejtelmesen nyilatkozott. Mindössze annyit árult el, hogy ő már tudja, hogyan alakul a folytatás...

Eldőlt, de nem szeretnék vele foglalkozni, mert minden erőmmel és energiámmal arra szeretnék koncentrálni, hogy a bajnokságban és a BL-ben a legtovább tudjunk jutni, és a legfényesebb érmeket nyerjük a csapattal”

– fogalmazott Vámos Márton.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Ferencváros vízilabdacsapata sajtóinformációk szerint közel áll két korábbi játékosa, Vámos Márton és Manhercz Krisztián szerződtetéséhez.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­ö­­g­­ö­s­­­ ­­­l­á­­­n­­y­­o­­­k­­­ ­­v­á­r­­­n­­­a­­k­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!