„Hol laksz, merre dolgozol most?” – ismeretlenül köszönt rá Orbán Viktorra az Eb-győztes legenda

2024. január 24. 09:55

Viccesen kezdődött a beszélgetés.

2024. január 24. 09:55

Hosszabb beszélgetést készített a Nemzeti Sport a legendás német labdarúgóedzővel, Otto Rehhagellel, amelyben a 85 éves szakember Orbán Viktorral való megismerkedéséről is viccesen mesélt. A görögökkel 2004-ben Eb-t nyerő tréner nyolc évvel ezelőtt ismeretlenül szólította meg a magyar miniszterelnököt.

„A 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon valamelyik meccsen a dísztribünön beszélgettünk a fiammal, és egyik híres futballszemélyiség után jött a másik az ilyenkor szokásos udvarias köszönésekkel, felületes párbeszédekkel. Éppen ráköszöntem az egyik ilyen VIP-vendégre.

Tudtam, hogy ismerem, de hirtelen nem tudtam, hogy pontosan honnan, melyik csapat edzője lehet, ő pedig udvariasan visszaköszönt, és elkezdtünk beszélgetni. Abban a pillanatban csak egy olyan idétlen álkérdés jutott eszembe, hogy »Hol laksz, merre dolgozol most?« Mire ő azt válaszolta: »Budapesten«. Hiszen nem edző volt, hanem Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Addig csak a tévéből ismertem. Végül jól elbeszélgettünk, mesélt az általa alapított futballakadémiáról. Sokat tett a sportért, a fiatalokért, és barátságos ember…” – fogalmazott Rehhagel.

Fotó: Erbil Basay/Anadolu Agency via AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mreinstand-2
2024. január 24. 15:24
“ mesélt az általa alapított futballakadémiáról. Sokat tett a sportért,” Most fulladok meg a röhögéstől. Mit mesélt az alapítás körülményeiről? Remélem, hogy nem kompromittálta magát közben? Szegény öregember. Vak vagy.
zolka50-52
2024. január 24. 15:19
Miért van az, hogy a libsi trollok nem ismerik az ékezetes betűket. Tényleg ennyire ostobák?
Zjzj
2024. január 24. 13:30
A diszpaholyok giggoloja, a legutobbi vb gyoztes orszag allamfoje ott se volt a donton, bezzeg o igen…az adofizetok penzen
Zjzj
2024. január 24. 13:25
Ulhetne mar akar mashol is, nem egy kispadon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!