Biztos a magyarok elleni sikerben a német legenda, az Eb-n viszont meglephetjük!

2024. január 24. 10:53

Az esélytelennek tartott görögökkel Eb-t nyerő Otto Rehhagel szerint idén nyáron a magyar válogatott tehet csodát!

2024. január 24. 10:53

Hosszabb beszélgetést készített a Nemzeti Sport a legendás német labdarúgóedzővel, Otto Rehhagellel, amelyben a görögök korábbi legendás szövetségi kapitánya elárulta, számára a magyar futballt mindörökké a Lantos, Zakariás, Hidegkuti, Czibor fémjelezte Aranycsapat jelenti.

Az interjú során természetesen nem mehettek el szó nélkül a közelgő németországi Európa-bajnokság mellett sem. Ennek fényében megdöbbentő, hogy az esélytelennek tartott görög válogatott 2004-es Eb győzelme idén már a 20. évfordulóját ünnepli. Rehhagel optimistán várja az idei tornát, a németek győzelmét biztosra veszi a magyarok ellen, összecsapást illetően három ponttal kalkulál...

„Azt hiszem, az Eb-csoportban meg fogjuk verni a magyarokat, de egy pillanatra sem szabad őket lebecsülni.

Hasonló helyzetben vannak, mint a görögök 2004-ben: most a magyarok lehetnek a görögök, nincs veszítenivalójuk, ezért szerezhetnek meglepetést”

– jelentette ki a német szakember, majd kitért a Hertha BSC-t irányító magyar szakemberre, Dárdai Pálra is:

„Passzol a Herthához: pont odaillő edző, amit időnként megkérdőjeleznek, aztán mindig bebizonyosodik, hogy rá van szükség, ráadásul ügyesen csinálja, mert a fiai is ott játszanak.”

Ahogy azt megírtuk, a 85 éves Rehhagel Orbán Viktorral való megismerkedéséről is megosztott egy vicces történetet. A görögökkel 2004-ben Eb-t nyerő tréner nyolc évvel ezelőtt ismeretlenül szólította meg a magyar miniszterelnököt...

Fotó: Oliver Berg/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szutykok
2024. január 24. 11:15
Taknyosra kell szopatni a falábúakat mert már a kijutást is úgy ünnepelték mintha vébét nyertek volna és aki ettől nem nedvesedett be azt már hazaárulózták a kipcsak korcsok:DDDD Kipottyanás az első körben az utolsó helyről, nem szoktam tipmixelni de erre rádobok egy huszast:DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!