Josh Booth követheti Drew Ginnt az ezüst négyesben

2013. január 14. 16:43

A londoni játékokról rossz magaviselet miatt hazaküldött evezős követheti Drew Ginnt az ausztrál zászlóshajóban

2013. január 14. 16:43

Josh Boothnak megbocsátották a londoni játékokon elkövetett bűneit, és így ő vezeti a Drew Ginn helyéért folyó küzdelmet az ezüst érmet nyert ausztrál férfi négyesbe.

Booth volt az első ausztrál az elmúlt 24 évben, akit hazaküldtek az olimpiáról, Londonból egy késő esti részeg randalírozás után, amelynek eredményeként 2100 dollár értékű kárt tett két Egham üzletben. Booth utolsó helyen végzett az olimpián.

Azonban őszinte bocsánatkérése, kombinálva lenyűgöző edzési formájával lehetővé tette számára, hogy a Sydneyben  rendezett márciusi világkupán rajthoz álljon a négyes tagjaként.

A Londonban ezüst érmet nyert négyesből hárman (Josh Dunkley-Smith, James Chapman és Will Lockwood) továbbra is négyesben folytatnák Rióig a versenyzést. Jelenleg ketten küzdenek a negyedik helyért a 18 fős váltott evezős csapaton belül.

Drew Ginn, az Oarsome Foursome tagjaként ismertté vált evezős klasszis, mindeközben az ausztrál evezős High Performance program edzőjeként erősíti tovább az aussie evezést.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!