Lovaskocsikkal hordják a migránsokat a török határhoz

2020. március 05. 18:11

Így működik a lovaskocsi express Törökországban.

2020. március 05. 18:11

„Nagyon érdekes látvány az, hogy a bevándorlókat lovaskocsikkal hordják a törökök ide fel a határhoz, és látjuk, hogy ez a lovaskocsi is majdhogynem tele volt. Itt a közeli településből indultak el és elég gyorsan felértek ide a határhoz” – fogalmaz Bohár Dániel, a Hír TV műsorvezetője.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. március 06. 08:40
"Környezet barát módon" sem jöhetnek át Európába! Maradjanak ott ahol vannak!
Anikó B.
2020. március 06. 08:34
Dani, vigyázz magadra!
annamanna
2020. március 06. 05:17
A török oldalról könnygázzal lövik a görög rendőröket https://www.youtube.com/watch?v=DAyrOcgzXrA
zsoltkom2
2020. március 06. 01:08
Nincs mit tenni, Orbánt hülyére vette Erdogan. Itt fogták egymás kezét mély érzéssel egymás szemébe nézve hosszú percekig. Olyan kicsi Orbán, hogy átnézett felette ez a kopasz török. És még volt olyan eszes Orbán, hogy a töröktől vett harci terepjárókat és pénzeli ezt a magyar-pusztító janicsárt. Küldjön neki Orbán, behódolás jeleként magyar asszonyokat a hárembe. Nesze neked Gül Baba türbéje felújítás! Emlékezz Orbán mindig a törökre. Orbán egy balek/ egy ügyetlen kamu miniszterelnök. Kipenderítették a sátor elé. De persze ezen sem sértődik meg Orbán... bírja, mint az O1G-ét. Ilyenkor bezzeg tudja hol a helye... máskor meg állandóan levélen konzultál nagy hangon a magyar néppel. Így védi a magyar érdekeket... köszönjük meg neki 2022-ben. Majd mindjárt Trump is föléje guggol a mi államférfinknak. Bosszantó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!