Erdogan nem zárja le a török határokat

2020. március 05. 07:04

Az EU belügyminiszterei Brüsszelben kezdtek egyeztetést a migrációs helyzetről – írja az Euronews.

2020. március 05. 07:04

„Az Európai Unió álláspontja szerint nem szabad hagyni, hogy elhúzódjon a görög-török határ mentén kialakult migrációs válság. Az Európai Bizottság elnöke, Charles Michel azt nyilatkozta, hogy nem tudta meggyőzni a török elnököt, hogy zárja le ismét a menekülők előtt megnyitott határokat. Ankara állítja, hogy évek óta hiába vár a menekültek ellátását biztosító eurómilliárdokra, amit Brüsszel ígért” – írja az Euronews.

A portál szerint a török elnök úgy fogalmazott: „Törökország már egy évtizede gondoskodik a területén rekedt, Szíriából érkezett emberek millióiról. A támogatást illetően az EU könnyen hozhat döntést, ha akar”. Az Euronews hozzáteszi: az EU belügyminiszterei Brüsszelben kezdtek egyeztetést a migrációs helyzetről.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arimaspa
2020. március 05. 15:36
Össze kell dobni a védelmi erőket az Égei fal védésére, mert több ezer katonát vezényeltek a törökök a határra. Utána ha nem nyugszanak, Konstantinápolyt el kell foglalni.
Esvány
2020. március 05. 13:28
"Törökország már egy évtizede gondoskodik a területén rekedt, Szíriából érkezett emberek millióiról." Küldje őket haza! Mellesleg a pénzt már megkaptátok, amikor az ISIS-sel üzletelve árultátok a lopott olajat. Kár, hogy Putyin véget vetett ennek a jó boltnak, igaz?
zsoltkom2
2020. március 05. 13:18
Én belátom, hogy amit állítottál igaz, de ugyanezt mondtam a több mondatommal is. Azzal hangsúlyoztam ezt, hogy Németh Szilárdot is megemlítettem, aki részigazságával legalább olyan hülye, mint én... vagy Orbán. Persze Németh Szilárd nem törte át elégedetlenséged falát. De Orbán sem, aki miatt Németh Szilárd van.
kata56
2020. március 05. 12:51
Na most tényleg: odaadta az EU a beígért pénzt vagy sem? Erre egyszerű válaszolni.. Tudja valaki? Mert sehol nem találok egyértelmű nyilatkozatot erről..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!