Sikkasztott Schobert?

2010. május 07. 16:36

A híres fitneszkirályt sikkasztással és egyéb súlyos bűncselekményekkel vádolta meg egyik volt üzlettársa. Ha a pótmagánvádas eljárásba a vádat bizonyítani tudják, Norbi akár öt évnyi börtönbüntetésre is számíthat.

2010. május 07. 16:36

Pesti Központi Kerületi Bíróságon, pótmagánvádas eljárásban vádolták meg súlyos bűncselekményekkel Schobert Norbertet, hazánk fitnesz-ikonját. Norbi állítólag 11 millió forint feletti összeget sikkasztott, száz mobiltelefont eltulajdonított és adatokat lopott a vádlóval közös cégük informatikai rendszeréből.

Az egykori rendőr kategorikusan tagad, szerinte csupán lejáratni próbálják, tudja kik állnak a háttérben. Elmondása szerint a rendőrségi nyomozást már beszüntették, és a vádakat a bíróságon sem tudják majd bizonyítani.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2010. május 08. 09:07
Minden börtönben van konditerem nem kell aggódni hogy kiesik a formájából..
miloka
2010. május 08. 08:33
Tűnjenek már el ezek a Sóbinóbi félék!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!