Durva lehűlés jön: elő a vastag kabátokkal!

2024. április 13. 07:33

Húsz fokot esik vissza a hőmérséklet.

2024. április 13. 07:33
null

Nyitókép: LeoPatrizi / Getty Images

Ma a sok napsütést csak fátyol- és gomolyfelhők zavarják, melyekből sehol sem alakul ki csapadék. Az északnyugati, majd a délnyugati szél megélénkülhet. 25 fok körül alakul a hőmérséklet – írja a Köpönyeg.

Vasárnap nyárias időre számíthatunk fátyolfelhők szűrte napsütéssel, eső nélkül. Többfelé lesz élénk a délnyugati szél. 25-31 fok közötti meleg lesz.

Hétfőn eleinte marad a napos idő, majd északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől záporok, zivatarok alakulnak ki. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. 20 és 30 között változik a hőmérséklet.

Kedden az erősen felhős, vagy borult égből többfelé valószínű eső, zápor. Néhol zivatar is kitörhet. Erős lesz az északnyugati szél.

Markáns lehűlés várható, a legtöbb helyen napközben nem emelkedik, hanem csökken a hőmérséklet. 

Reggel 13, délután már csak 9 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán marad a borongós idő szórványosan további csapadékkal. Az északi, északnyugati szél többfelé lesz erős. Mindössze 10-15 fok várható délután.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2024. április 13. 12:37
Gazdaember vagyok az ilyen címadások miatt szívlapáttal verném agyon az újságírókat a meteorológusokkal együtt! A 90-es években boldog emlékű Aigner Szilárd honosította meg ezt a fajta előrejelzést, 55 nap esőnélküliség közben feltartott mutatóujjal jelezte ilyen idő lesz , később kiderült ő a szörfösöknek smúzolt, csak nem mondta!
Búvár Kund
2024. április 13. 07:50
Ez a hirdető kurva, talán maga a szerkesztő lehet, hisz mindenütt ő az első! Gyanítom a cikk írásakor már odabiggyeszti a hirdetését! De legalább remélem fizet érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!