Magyar Péter valóságos vérengzést rendezett az ellenzéki pártok között

2024. április 30. 16:03

Kérdés, mit szólnak a szavazói, ha kisül, hogy pont a Fidesz legyőzésére nem képes.

2024. április 30. 16:03
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép:ATTILA KISBENEDEK / AFP 

„Az ellenzékváltó

Kijött a Medián legújabb felmérése. Eszerint a Fidesz-KDNP a választani tudóknál 46 százalékon áll, ez semmivel sem alacsonyabb (inkább magasabb), mint a Magyar Péter fellépése előtti hónapokban, és mindössze 3 százalékponttal marad el az elmúlt egy év legmagasabb értékénél (Politico, poll of polls).

Magyarán a Tisza párt érdemi mennyiségű támogatót a kormánypártoktól elvonzani eddig nem tudott.

Az ellenzéki átrendeződés, legalábbis annak mértéke viszont meglepetés. Magyar Péter valóságos vérengzést rendezett az ellenzéki pártok között, ma már a 9 százalékon álló DK sem lehet biztos benne, hogy megugorja a bejutási küszöböt.

Csakhogy.

Magyar Péternek igazából egyetlen programpontja, egyetlen ígérete van, amellyel ezt a milliós tábort összegyűjtötte: a Fidesz legyőzése. Kérdés, mit szólnak a szavazói, ha kisül, hogy pont erre nem képes.

(Kérem a tisztelt kommentelőket, hogy a számokkal kapcsolatban ne velem vitatkozzanak, hanem a Mediánnal. Köszönöm.)”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. május 01. 12:28
Magyar Pétert illetöen az is egy ellenszenves "különlegesség", hogy valaki arra akarja építeni a politikai karrierjét, hogy azzal rukkol elö, hogy "mint botcsinálta bennfentes majd kipakolja a korábbi közösségének a disznóságait" A legjobban azon csodálkozom, - csodálkozom a fenét, utálkozom -, hogy egy ilyen szélhámos, mocskos trükköt a magyarok gyomra bevesz.
2024. május 01. 12:19 Szerkesztve
Péter, te undok, csalárd, nőverő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj. Népünktöl áldást te soha ne remélj.
llnnhegyi
2024. május 01. 11:32
Túl sok a Bencsik a Fidesz oldalán. Ott vannak egyáltalán? Bayer Zsolt sokat nyal náluk. Gyanús.
elfújta az ellenszél
2024. május 01. 07:59
Magyarpeti a hamelni patkányfogót adja elő. Itt már nem segítenek Gyurcsány legvadabb átkozódásai, a kisdedek őt követik, irány a rabszolgabazár
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!