Legfeljebb március 1-je a napja, ameddig Lázár Jánosnak távoznia kell a miniszteri székéből

2024. január 02. 09:45

Tegyük tisztába, aki a Budapest-bérlet megszüntetéséről döntött, vagy a döntést elfogadta és aláírta, az politikai hulla.

2024. január 02. 09:45
VEKE (Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület)
VEKE (Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület)
Facebook

Ezek szerint legfeljebb március 1-je a napja, ameddig Lázár Jánosnak távoznia kell a miniszteri székéből.

Várható volt, hogy a BKK gyanúsan szövegezett közleménye nem fejti ki a teljes igazságot. De hogy miért falaznak Lázárnak, az kérdés...

Kasza kiegyenesedik, bicska a zsebben kinyílik, János. A közlemény szerint Te döntöttél. Átlépted a vörös vonalat, mehetsz vissza a balettba ugrálni. Meg a lovaidhoz az istállóba. A MÁV csoport komplett vezetése is elmehet melegebb éghajlatra. Havi ötmillióból plusz juti telik is. Átok.

Karácsony Gergely főpolgármesternek azonnali hatállyal rendkívüli fővárosi közgyűlést kell összehívnia a tárgyban. Ha nem teszi, bűnrészes. Egyébként sem ártana elszámolnia a minapi közleménnyel, és azzal, valójában mit is írt alá. Hozzák nyilvánosságra az aláírt megállapodást!

Verje meg az Isten, hogy ilyen alkalmatlan, buta és gonosz politikusokkal vagyunk körülvéve. Kellene egy kis tisztítótűz.

Tegyük tisztába, aki a Budapest-bérlet megszüntetéséről döntött, vagy a döntést elfogadta és aláírta, az politikai hulla.”

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. január 12. 14:40 Szerkesztve
Nyugodtan álljatok addig vívóállásban. Sok agresszív kismalac...
Tommaso
2024. január 05. 19:41
a kormány 12 MILLIÁRDDAL száll be a közösségi közl.-be Eddig ezt még nem utalták át. Ha a követelés - A BRUTÁLIS MÉRTÉKŰ ORBÁNI INFLÁCIÓ miatt jogos, akkor ebből a 12.ből vonják le a 2 milliárdot, és csak 10-et adjanak a fővárosnak.
Nimril
2024. január 03. 15:32
https://index.hu/belfold/2024/01/03/budapest-berlet-karacsony-gergely-draskovics-tibor-lazar-janos-vitezy-david/ Szívesen. A kurva anyátokat!
Osztap_Bender
2024. január 03. 15:25
Legfeljebb március 1-je a napja, ameddig Lázár Jánosnak távoznia kell a miniszteri székéből Addig nem vegyetek ti levegőt, amennyivel tovább marad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!