„Ez már az új világ” – sneakervásárra ment Szijjártó Péter (GALÉRIA)

2023. november 12. 10:06

Egyből körülrajongták a minisztert a fiatalok.

2023. november 12. 10:06
null

November 11-12 között zajlik a Sneakerness névre hallgató sneaker-kiállítás, amely rapcsatákkal, kosarazással és cipőkkel próbálja megszólítani az arra fogékonyakat. Ahogy a szervezők fogalmaztak,

Budapest egy »titkos« sneaker város Európa szívében”.

A rendezvényre ellátogatott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is, és rögtön szelfizett is egy kört a résztvevőkkel.

Mindez persze nem is annyira meglepő, tekintettel arra, hogy a miniszter nemrég egy sneaker-boltba ugrott be egy pár csukára.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuti-torpe
2023. december 13. 14:09
szajtato kakadu ferje nem volt ott? hol focizik most a botlabu ferje?
ProletarFC
2023. december 13. 14:00
Szijjarto külügyér ő nem tehet a belső állapotokról, Varga és Matolcsy azonban inkább, Matolcsyt egy rendezvényen a Wc piszuároknál megverte egy mellette álló, hogy mit néz , és a másik mellette álló is rászólt, hogy őt is nézi, azóta lett belóle forintrontó gonosz démon.
anegy_
2023. november 12. 21:05
Vertyognak az összefosott ellenzéki belepofázó hozzászólók! Akkor minden rendben. Hajrá Magyarország, csak így tovább! Nem kell több, elég a 2/3, de az biztosra,
Kovács Ubul
2023. november 12. 17:36
Szijjártó Péter - Szállj el kismadár https://www.youtube.com/watch?v=vJqfxpuxhp0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!