Magyar Péter a saját gyerekeit sem kímélte, most meg gyermekvédelemről papol

2024. április 28. 06:18

Ilyen egy baloldali messiás.

2024. április 28. 06:18
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

(Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner)

»Védjük meg a gyermekeinket! Vállalják a politikai felelősséget!« címmel szervezett tüntetést péntek estére a Belügyminisztérium elé Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke. Úgy látszik, a dollárbaloldal új figurája mindenhez is ért. Ezúttal a gyermekvédelem ügyében osztotta az észt és szólította fel, a tőle megszokott módon lemondásra a belügyminisztert és a miniszterelnököt. Azonban, ha van téma, amiben jobban tette volna, ha csendbe marad, akkor az pont a gyermekvédelem témája. Hiszen pont ő volt az, aki a saját gyerekeit sem kímélte.

Mint az kiderült abból az interjúból, amit Varga Judit adott Hajdú Péternek, Magyar Péter a saját gyermekeinek is súlyos lelki traumát okozott. Érdemes felidézni néhány ide vonatkozó részletet a felkavaró beszélgetésből:

»A gyerek telefonját vette el, és azt mondta a telefonban, hogy a mama tönkretette a papát, úgyhogy a papa most mindannyiunkat börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni. A gyerekek teljesen megrémültek.«

»Még nagyobb fájdalmat okozott, hogy a gyerekkel elkezdte ugyanazt csinálni, mint velem. Nem tudott szegény gyerek úgy viselkedni, vagy úgy megszólalni, hogy ne kapta volna a verbális abúzust az apjától.«

Intézettel való fenyegetés, verbális abúzus. Így védené meg a gyerekeket Magyar Péter, a baloldal új reménysége. Van még kérdés?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. április 29. 13:23
BÜDÖS PATKÁNY DE AZ IS AKI ERRE AZ IPARI HULLADÉKRA SZAVAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kisstomi-2
2024. április 28. 17:53
Saját gyerekeit pszichikailag kínozta, most meg gyermekvédelemről papol, hiába no, kurvából lesz a jó feleség ! Ö már csak tudja, hiszen eddigi pályafutása alatt, mint "focistafeleség" tündökölt !
tapir32
2024. április 28. 15:58
A Fidesz kormányzása óta a nyolcszorosára nőtt a börtönben lévő pedofilok száma. Gyurcsányék soha nem támogatták a gyermekek védelmét, szabadon hagyták a pedofilokat is. Soha, semelyik párt és kormány nem tett annyit a gyerekekért, a gyermekvédelemért, a családokért és az ifjúságért mint a Fidesz és az Orbán kormányok! Pl. SzJA elengedés, CSOK stb. Az ellenzék egyetlen szociális intézkedés nem támogatott, és nem szavazott meg! A minimálbér emelést sem szavazta meg. Az ellenzék a rezsicsökkentést el akarja törölni! A gyerekekkel foglalkozó szakmák vonzzák a pedofilokat. A pedofilokat elsősorban a pedagógusok között kell keresni!
tapir32
2024. április 28. 15:53
Sorosék Gyurcsányt lecserélik Magyar Péterre. Gyurcsány rossz befektetés volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!