Karácsony biztonsági őrei lefogták a jobboldali újságírót (VIDEÓ)

2023. április 26. 11:29

A főpolgármester nem akart nyilatkozni a 16 milliárd forintos hitel megszavazása előtt.

2023. április 26. 11:29
null

Az újságírókat megkerülve, a színfalak mögül érkezett Karácsony Gergely a szerdai Fővárosi Közgyűlésre – számol be a Magyar Nemzet.

Bohár Dániel riporter megpróbált kérdéseket feltenni a közgyűlésre igyekvő főpolgármesternek, de Karácsony nem volt hajlandó válaszolni, sőt, a politikus testőrei lefogtak az újságírót, amikor közelebb próbált menni.  Arra pedig csak nevetéssel reagáltak, amikor Bohár megkérdezte, ezt jelenti-e nekik a sajtószabadság.

A mai közgyűlésen többek között arról is szavaznak, hogy Budapest felvegyen-e egy 16 milliárd forintos hitelt.

Nyitókép: Bohár Dániel új Facebook-oldala

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2023. április 27. 10:30
Aztán ha egyszer valaki úgy istenigazából nyakon vágná ezt az irritáló kisköcsögöt, még hangosabban és még tovább sajnáltatná magát, mint a kretén ellenzéki sajtó kisköcsög médiamunkásai. Akkora szégyen ez a gyerek, hogy arra nincsenek is szavak. Kapásból arra tennék komoly összeget, hogy Karácsonyéknak dolgozik, mert egy valamiben rendkívül sikeres: mindent lejárat, ami jobboldali, konzervatív és keresztény.
Igazszó
2023. április 26. 22:05
Judapest egy zsidó kommunista szarfészek. Minden fillérért kár, amit oda szarnak el. Hagyni kell rajuk rohadni!
pemete jakab
2023. április 26. 20:12
Bohár nem jobboldali, és nem is újságíró, hanem a hatalom elvtelen kiszolgálója. Karácsony meg sok szar alakkal vette körül magát (mondjuk ebben nem tér el elődeitől), nyilván ha nem így történt volna, akkor nem lett volna belőle főpolgármester.
states
2023. április 26. 17:30
Mocskos rohadék komcsik, ezek semmit nem változtak kunbéla óta, amit ők csinálnak azzal vádolják a kormányt, a Fideszt. Megjegyzem, Karácsony mióta polgármester egyetlenegy sajtótájékoztatón sem lehetett kérdezni, miközben Tarlóstól két hetente, Gulyástól minden héten azt kérdezhet a sok büdös elmebeteg komcsi sajtós, amit akar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!