Fellélegezhetünk: meglett a négy és félmillió forintos lopott tornacipő

2023. március 21. 19:57

A Magyar Postánál foglalták le.

2023. március 21. 19:57
null

Mint arról a Mandiner korábban beszámolt: elloptak egy 4,5 milliós cipőt egy belvárosi boltból. Egészen pontosan a Balázs Kicks-ből emelték el a méregdrága Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh lábbelit.

Az RTL Híradó most arról számolt be: megtalálta a rendőrség a Pachert Balázs üzletéből ellopott négy és félmillió forintos tornacipőt. A bolt vezetője, Pachert Balázs azt mondta: a rendőrség értesítette, hogy meglett a csuka, és már meg is vizsgálta azt. Elmondta: a meglelt cipőn még rajta volt a céges gyorskötöző és a plusz cipőfűző is. A lábbeli megtalálásáról nem mondott részleteket a rendőrség, csak az derült ki, hogy a Magyar Postánál foglalták le.

Nyitókép: Instagram/Balázs Kicks

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tarpibp
2023. március 23. 06:02
Micsoda öröm. A világ máris jobb lett, hogy meg lett ez a kézi készítésű műalkotás, melynek eszmei értéke felbecsülhetetlen. Ahogy a mester kombinálta a kék és fehér színeket, mely az univerzum harmóniáját sugározza magából, szinte felfoghatatlan szépséget teremtett. A purhab, pvc és a többi nemes anyag használata garancia arra, hogy egy valódi értéket kap, aki a valódi értékénel sokkal alacsonyabb bagatell összeget kifizeti érte.
KBA98
2023. március 22. 17:21
Csak egy elmebeteg árul olyan cipőt, melynek annyira magas az ára, hogy nem lehet megvenni. Aki megveszi az pedig át van cseszve, és ha ez így van akkor a bolt tulajdonosa mehet sittre!
Hoth
2023. március 22. 11:30
Most aztán fellélegeztem tényleg..őszintén szólva eddig hánykolódtam éjjelente,hideg veritékben...hogy meglesz e az a cipő...
Brandon the great Negro
2023. március 22. 09:41
A képen lévő cipők pont úgy néznek ki mint a nyolcvanas években az eszéki piacon kapható jugoszláv topogók amikbe percek alatt rohadt bele a lábfejed és tört el ott ahol hajlania kellett volna. Sokat elárul a mostani generáció értékrendjéről és tájékozottságáról, hogy ezt képesek megvenni. Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh... édes faxom mi jöhet még!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!