Rezsieposz nullához közelítő énekben

2014. február 05. 08:52

Rosszabbak a tankok, mint a bankok? Nem. Na ugye! Nekünk ne mondják meg, hogy két szék között melyik pad alá essünk be! Na ugye!

2014. február 05. 08:52
Uj Péter
NOL

„Azt csak egy senkiházi Montekukori kotkodálta, hogy a háborúhoz három dolog kell, pénz, pénz, pénz, ezeknek a hanyatló nyugatiaknak eddig van eszük, hogy pénz. Nem. A háborúhoz egyetlen dolog kell: ellenség. Még akkor is, ha nincs.

A rezsiralisszimusz rezsimarsallbotjának egyetlen apró mozdulatára összerezzennek a multinacionális rezsiördögök. Csak a halott rezsi a jó rezsi. Nem lehet kijátszani a nemzetközileg is kivételes éberséget a nagy rezsijátszmában. Nincsenek barátok, csak érdekek, majd figyeljék meg, ahogy a rezsikrupié keveri a kártyát, megmalmozza a világot a rezsidekadens banknyugat és a rohamosan barátságosodó orosz közt. Mert mennyivel jobb egy IMF? Na ugye! Rosszabbak a tankok, mint a bankok? Nem. Na ugye! Nekünk ne mondják meg, hogy két szék között melyik pad alá essünk be! Na ugye!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lutra
2014. február 05. 12:41
Végtelen örömmel tölti el lelkem, hogy a ballibbantak olyan jól élnek, hogy mit sem számít nekik, mennyi rezsit fizetnek. Sajnos saját hibámból, mert egy bunkó jobbos vagyok, nekem nagyon is számít, de előre szégyellem is magam, amiért 04.06-án a Fideszre fogok szavazni. Bezzeg a Bölcs Simon MSZMP alelnök elvtárs, az pikk-pakk összerakott 240 milliót! Józsa elvtárs az atomerőműből szivattyúzta ki a pénzt, csak én vagyok ilyen béna, hogy nem tudok még lopni se, mint az elvtársak!
MZ/X
2014. február 05. 11:57
Péter! Szimpla kis uszító vagy! A rezsicsökkentés hátrányait meg magyarázd meg a multik által agyonfizetett panelproliknak, miért is jó, ha többet fizetnek azért, amiért kevesebbet is lehet...
VakzKommondor
2014. február 05. 10:31
Nincs igazad apa. Sokba kerül ez nekünk.
vigyor
2014. február 05. 10:24
Láthatóan most értette meg a balliberális értelmiség, hogy a rezsi csökkentés bezony igen népszerű, igen kedvezően értékeli a lakosság, és helyes iránynak tartja. Ezért elkezdte a seggét a padlóhoz, a fejét meg a falhoz csapkodni:-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!