Kövér László tépjen be, avagy legalizáld a józan észt

2013. december 09. 09:12

Most, amikor az egész magyar politika egy befüvezett kamaszhoz kezd hasonlítani, a marihuána legalizálása józan és hatásos kampánytéma lehet.

2013. december 09. 09:12
narancsblog
narancsblog

„Valahogy így néz ki, amikor egy ellenzéki törpepárt politikát csinál. Vesznek egy kurrens közéleti témát (NAV), és összeházasítják egy fontos társadalmi igénnyel, amelynek jelenleg nincs politikai képviselete. A 4K! hajlamos hülyeségeket beszélni, és mostani fejtegetései és javaslatai nem mentesek a demagógiától (nyilván hülyeség, hogy a fű illegális kereskedelméből származó jövedelem mind-mind a gonosz »maffia« zsebében landol), és hát különösebben alaposnak sem mutatkoznak. De a lényeg, hogy fogyasztható, hatásos tálalásban adják elő mindazon jól ismert érveket, amelyeknek érvényességét egy cseppnyi józan ésszel nem nehéz belátni. Mármint hogy a fű nem rosszabb az alkoholnál, hogy a tiltással az állam hatalmas adóbevételekről mond le, hogy a mezei fogyasztók üldözése leterheli a rendőrséget, hogy a legalizálás nem jár a fogyasztás.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. december 09. 12:14
Egyszerű, Kövér - és még sokan mások - nem téptek be, a szerző és lelkes hívei meg még nem józanodtak ki.
kamasuka
2013. december 09. 11:13
"Most, amikor az egész magyar politika egy befüvezett kamaszhoz kezd hasonlítani, a marihuána legalizálása józan és hatásos kampánytéma lehet." Hajrá. Tízezer százalékokat hoz majd a kérdés, nem vitás. Olyan kétharmadotok lesz, mert ebben az országban mindenkinek csak a drogokon jár az esze. Leszarja a munkát, az egészséget, a szórakozást, a kényelmet, a nyugalmat, a nyarat, a telet, mindent, csak végre megoldódjon az a qurva drogliberalizáció. Honnan jönnek ezek elő? Mondjuk bezárt az OPNI ...
cutcopy
2013. december 09. 09:45
Igazi politikai mézesmadzag a marihuána legalizálása, hogy esetleg a fiatalokkal visszaszavaztassák a ballib hazaárulókat..
Charlie Chan
2013. december 09. 09:23
Ti teszited diliházzá. Ami nektek "normális", az a társadalom 90%-ának nem az. Biztos, hogy a "hüjenép"-pel van baj, hogy mindenki szembe autózik veletek a pályán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!