Dől a humor, vagy valami más – Fodor Gábort miniszterelnöknek!

2013. december 21. 14:59

Tessék megmondani, hogy a vidéken legendásan népszerű liberálisok ilyen rövid idő alatt honnan a fenéből akasztanak le ennyi egyéni képviselő-jelöltet?

2013. december 21. 14:59
narancsblog
narancsblog

De Fodor a Népszabadságnak már arról beszélt, hogy »egyedül kell elindulnunk a választásokon. Meg is fogjuk tenni, senkinek ne legyen kétsége efelől!« Meg arról, hogy lesz miniszterelnök-jelöltjük (vajon ki?), és mind a 106 egyéni körzetben indulójuk. Ha így megy tovább, hamarosan arra ébredünk, hogy azt írja az újság (talán a Magyar Nemzet), hogy Fodor Gábor az egyetlen lehetséges figura, aki képes megszorongatni Orbán Viktort. Hogy ő valóban ellenfél, és nem ellenség.

De ne hülyéskedjünk! Hagyjuk meg azt a Nézőpont Intézetnek. Inkább azt tessék megmondani, hogy a vidéken legendásan népszerű liberálisok ilyen rövid idő alatt honnan a fenéből akasztanak le ennyi egyéni képviselő-jelöltet, hogy szereznek jogot az indulásra, és főleg: ki állja a végén mindennek a költségeit?

Ja, és azt sem ártana tudni, hogy végeredményben kinek is jó mindez?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. december 22. 07:11
106 hülyét nem nehéz találni, fizetjük is a kampányukat. Választót lesz nehéz lelnie Gabikának. Lineáris SzJA megvan, buziházassághoz nincs kétharmada. A harmadik pogrampontjára meg nem emléxem. Kolesz szobatársát felhívja, hátha akad vmi diplomáciai állás vmi fejlődő országban.
ballada
2013. december 22. 02:30
Fodor ismert figura ,köztudott az szdszben volt van ,azt meg mindenki tudja hogy az szdsz mit csinált azmszp koalícióban.ugy hogy levitézlett.
Senye Péter
2013. december 21. 19:41
Na azért van a dologban logika. A most indulgató pártok megpróbálják felmérni lehetőségeiket 2018-ra vonatkozóan. Csak ne az adófizetők pénzéből tennék.
S0ma
2013. december 21. 19:18
Olyan ez, mint az MDF erőlködése. Félkegyelműek gyülekezete lesz. A veszélye az ennek a dolognak, hogy a ballib beküld olyan embereket a Parlamentbe, akik casting után, vagy önjelöltként kerülnek a listára. A választóknak érdemes lesz átgondolniuk, kell-e nekik egy csomó semmihez sem értő, a politika világát hírből sem ismerő olyan ember, akiket Feri és Gordon minden tekintetben bábnak fog használni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!