Mi a baj ezzel az esküvővel?

2013. szeptember 07. 14:16

Csak a bulvárlapokat érdekelné a sztori, ha ez egy rendes, finom kis lagzi volna. De nem az, mert bűzlik a korrupciótól.

2013. szeptember 07. 14:16
narancsblog
Magyar Narancs

„Csak a bulvárlapokat érdekelné a sztori, ha ez egy rendes, finom kis lagzi volna. De nem az, mert bűzlik a korrupciótól. És ezzel már nem a magánszférát ostromoljuk, hiszen a korrupció közügy. Minket éppúgy érint, mint az olvasókat, és mindenki mást, aki érintkezik az országgal – politikai hovatartozástól függetlenül (igaz, vagyoni helyzettől erősen függően.)

Egyrészt Tiborczék már az elejétől bűzlöttek: szépen kaszáltak a botrányos földbérleti pályázaton, aztán nagyon úgy tűnik, hogy más területén, engedély nélkül lazán kivágtak egy kisebb erdőt úgy, hogy a máskor annyira aktív rendőrség fél évig a füle botját sem mozdította (és aztán is csak akkor lépett valamit, amikor már nem tehette meg, hogy ne lépjen). Orbán Ráhel leendő férje pedig a Nemzetileg Irányított és Túlárazott Közbeszerzések királyának, Simicska Lajos Közgépének a csecsét szopja évek óta.

És mindez semmi ahhoz képest, ami ezen a héten történt. A lagzi helyszínéül szolgáló tanya kátyús útját egy állami cég váratlanul javítani kezdte, de pofozgatták a Margit körúti aszfaltot, sőt állítólag kifestették a templomi esküvő helyszínéül szolgáló épület koszos, összefirkált falait is, hogy Orbán-Tiborczéknak ne kelljen szégyenkezniük a vendégek előtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 305 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toportyán tiszteletes
2013. szeptember 08. 08:27
Nemzeti focialistáknak rendesen bebaszott a 0:3,lehet már az őszi vetés is elmarad,minek vessenek Bajnainak?
vigyor
2013. szeptember 08. 07:42
Hála az égnek, hogy végre vége ennek az esküvői mizantériának, talán végre más gumicsonton rágódik majd a sajtó...
ballada
2013. szeptember 08. 03:17
Fröcsögők ne irigykedjenek, siratjátok a fiatalságotokat ,mindenki előtte az élet . Média szemtelenkedett az oda az esküvőre,hogy rosszindulatú fröcsögést beindítsa, kampány része ,de hát mindenkinek van szeme látja az esküvő kellemes hangulatát ,hogy szép izléses esküvőt rendeztek ,mindenkinek van irigye. Sok rosszindulatú megjegyzést nem lehetett szó nélkül hagyni.Mintha az óvodában lennénk néhol pedig az állati-szint is ki-ki villan. Gratulálok a fiatal párnak és sok boldogságot kivánok nekik .
ballada
2013. szeptember 08. 02:28
Szanyi esküjén miért nem csámcsogtok ,azon volna mit .Szép párocska unokája lehetne a felesége ,60 évesen csinált gyereket . Ki mekkora esküvői összejövetelt rendez ahhoz senkinek semmi köze ,mindenki nézzen a tükörbe és úgy bírálja Orbánék lánya mennyegzőjét.Ugyan a föcsögők közül hányan csalják meg a párukat ,hányan élnek vadházzasságban,hányan loptak ,hányan büntetett előéletüek ,hányan gázoltak el embereket az autójukkal, hányan iszákosak ,hányan szerették el más párját ,hányan korruptak ,irigyek vagytok,szálljatok magatokba .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!