Illés Zoltán lemondott már?

2013. szeptember 10. 14:58

Ha a főnökét Istennek hiszi, akkor semmit nem ért a demokráciából – és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk.

2013. szeptember 10. 14:58
narancsblog
narancsblog

„Egy államtitkár felszólítja képviselőtársát, hogy a miniszterelnököt nemhogy kritizálni, de említeni se merészelje. No, és honnan ismerős ez a mondat? Kinek a nevét nem szabad hiába szánkra venni? Úgy van, az Úristenét. Hát nem érdemel ugyanakkora tiszteletet a magyarok miniszterelnöke, mint a magyarok istene? Dehogynem, épüljenek a templomok, illatozzon az áldozati bárány!

Vagy inkább húzzon el Illés Zoltán a vérbe. Mondjon le, most.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. szeptember 11. 02:52
Parlamenti közvetítés közben látható volt hogy Schiffer úgy vicsorgott mintha nem lenne normális ,mint aki be van lőve tudatmódosítóval.Lmp-szdsz folytatja az mszp ordenáré viselkedését,kínjukban ugy vicsorognak mint a pettyes kacagó hiénák . Baloldallal nem kell finomkodni,láttuk az lmps képviselő nőt durván pökkhendi modorral felszólalni.Illés Zoltán ugyan olyan hangnemben válaszolt vissza ,ez nem sértő.Parlamentben az mszp lmp át vette a jobbik stílusát ,mind egy húron pendülnek , nyilvánosság előtt balhét rendeznek ,magukra így hívják fel a figyelmet.
Forsz
2013. szeptember 10. 23:53
"A bájos képviselő asszony..." -------------------------------------------- Neked ez bájos? Nézd meg a TV riportokat. Durva, kötözködő arc. Alattomos, gonoszra hajló tekintet. Olyan, mint egy kiöregedőben lévő markotányosnő a XIX.századból. Arcára van írva a lelke. Mellesleg kezdem nagyon utálni a demokratákat és a demokráciát. A demokráciát azért, mert csupa zűr és zavar. Mindenki monnyon le...mindenkinek menni kell, ha kell, ha nem. Semmi sem jó és mindenki mindent tud (jobban). Ennél már csak az állandó demokráciázás a cikornyásabb. És kik teszik ezt? Hát persze, hogy a liberálisok, az akarnokok, az intolerancia bajnokai, a pofátlan, hazug disznók. Piha...
várúr
2013. szeptember 10. 21:43
A narancsblognak rég nincs miről lemondania. Az elemi tisztességről és a józan észről sem.
qccqccqcc
2013. szeptember 10. 21:42
Gyurcsány lemondott az őszödi bezséd után, kis hülye?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!