Nem leszünk azeri gyarmat!

2013. augusztus 02. 14:48

Alijev és kis barátai feltűnő élvezetüket lelik abban, ha úgy szórakozhatnak egy EU- és NATO-tagállammal, ahogy általában a zsarnokok szoktak alattvalóikkal.

2013. augusztus 02. 14:48
narancsblog
Magyar Narancs

„A napnál is világosabb, hogy Alijev és kis barátai feltűnő élvezetüket lelik abban, ha úgy szórakozhatnak egy EU- és NATO-tagállammal, ahogy általában a zsarnokok szoktak alattvalóikkal, macska az egérrel, gazda a szamár elé horgászboton belógatott répával. Amikor Szijjártó Péter kijelenti, hogy »Azerbajdzsán mindig számíthat ránk«, nem játsszák a süketet, és lesz is egy apró kérésük: előbb emlékbélyeg, aztán emlékpark. Mi lesz a következő? Nyilván stadion. Vagy megfinanszíroznak egy Duna-hidat, ha Alijevről nevezzük el? Miért ne?

Mert mire számítunk Azerbajdzsántól? Jó sok pénzre, még annál is többre. Ugyanis – az IMF-ével ellentétben – az azeriek pénze jó pénz, ha olyanunk van, attól nem leszünk gyarmat, mert az azeri kölcsön nem olyan kölcsön. Igaz, hogy ez a pénz egyelőre nem akar megérkezni, sőt talán soha nem is fog.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. augusztus 03. 04:14
Figyelj, haver! Ha nincs mondanivalód, akkor minek írsz? Hihetetlen, hogy "odaát" egyes sajtótermékek esetében milyen nívótlanná vált az újságírás... Pedig a tartalmas bírálatoknak lenne éppenséggel létjogosultságuk, de ezek a szösszenetek tényleg "übergagyik"!
Text adósság
2013. augusztus 02. 21:51
Kik voltak szakértői kormányon amikor ezeket egy szobába fektették, Pittyú? Gyurcsány, Bajnai, Kovács Laci bácsit kellett volna megkérdezni, ő már feküdt egy szobában az Erivel. Prutty!
Mr.Falafel
2013. augusztus 02. 21:35
Azerbajdzsán az USA katonastratégiai partnere. Az USA-t zsidók irányítják, tehát Azerbajdzsánt szidni szinte antiszemitizmus.
szalámis hegedű
2013. augusztus 02. 21:28
Holnap már kötelező tantárgy lesz a baltás gyilkolás a Nemzetvédelmi Egyetemen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!