Hoffmann Rózsa és a gyökerek

2013. augusztus 23. 16:42

Azért végtelenül bosszantó ez a sok szárnyalás, erkölcs és megújulás, mert az utóbbi fél évben a közoktatás dolgozói sokszor azt sem tudták, hány órájuk lesz és mennyi fizetést kapnak.

2013. augusztus 23. 16:42
narancsblog
Magyar Narancs

„Becsülettel végighallgattuk Hoffmann Rózsa előadását. Nagyon sok szép idézet találtatott benne Klebelsberg Kunó úrtól, ki államtitkár asszonynak éppúgy elődje, mint – mások mellett – Szent István királyunk. Ez mind igen szép.

Voltaképpen tennénk is rá magasról, hogy egy politikus hülyeségeket beszél, ez munkaköri ártalom mintegy. Csak azért végtelenül bosszantó ez a sok szárnyalás, ezredéves örökség, erkölcs és megújulás, mert az utóbbi fél évben a közoktatás dolgozói sokszor azt sem tudták, kitől kapnak vécépapírt, megérkeznek-e a tankönyvek, ki a főnökük főnöke, hány órájuk lesz és mennyi fizetést kapnak.

Ezekre a problémákra Hoffmann annyit reagált, és – ezt irónia nélkül mondjuk – ez is jobb a semminél: »A KLIK felállítása nem ment olyan simán.« Így is lehet mondani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. augusztus 23. 17:51
Dr. Hoffmann Rózsa, született: Bajnai Rózsa Ja az ő gyökerei. Csak nem rokon????
puszika
2013. augusztus 23. 17:41
Hülyegyerekek! Talán értelmesebb/nálatok ez kizárt/lenne mind erről szeptember végén beszélni. Akkorra lesznek hiteles információk az említett témákról.Hogy nektek lesznek-e ,abban nem vagyok biztos!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!