Majd a politikus vigyáz rád, kisfiam

2013. július 15. 15:19

Igen, te ott, te felvonuló szülő, te hagyományt nem tisztelő gyerek, te sötétben bujkáló rémhírkommentelő, reszkess!

2013. július 15. 15:19
narancsblog
Magyar Narancs

„A szülőket perlő honatya és a kisiskolások előtt sámánnak maszkírozva buzizó polgármester vagy épp a kommentelőket feljelentő államtitkár története nem csak a választott képviselők méltóságáról szól. Hanem a fenyegetésről. Igen, te ott, te felvonuló szülő, te hagyományt nem tisztelő gyerek, te sötétben bujkáló rémhírkommentelő, reszkess! Ebben a drámában azonban a Jobbik csak mellékszereplő lehet a kormány mellett, amely minden jelenet végén kinéz a közönségre, és így szól mindenkihez, külön-külön: és féljetek ti mind, megfigyelhető közszolgák, erkölcsből vizsgáztatott tanárok, kifosztott pénztártagok, röghöz kötött diákok és földönfutó gazdálkodók, nagytőkések és kis tökösök, tűzoltók és katonák – gondunk lesz rátok!

Ha Orbán lelép a színről, nem csak azt lesz nehéz elhitetni az országgal, hogy megbízhat választott képviselőiben. Hanem azt is, hogy nem kell félnie tőlük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2013. július 15. 17:48
Narancsblog elvtárs! Miért akarsz félni? Miért jó az neked, hogy saját rettegésed másokra is terjeszted, mint egy leprás? Hülye vagy te, Narancsblog elvtárs! Ebből sosem lesz baloldali választási győzelem. Rettegő emberek nem fognak rátok szavazni. Rettegő emberek senkire sem szavaznak. Na ezért vagy nagyonhülye.
Wazze
2013. július 15. 17:23
"azt lesz nehéz elhitetni az országgal, hogy megbízhat választott képviselőiben." Rosszabbak fognak helyettük jönni...
Google
2013. július 15. 16:26
Aki nem fél egyszerre, nem kap korszakváltást jövőre, vagy valami ilyesmi.
kaktuszvirág
2013. július 15. 16:21
Inkább az Orbán vigyázzon rám,minthogy a ballibsi bandától kelljen félnem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!