Taigetoszpolitika

2013. szeptember 16. 20:06

Azt csiripelik a madarak: a Pető Intézet kvázi államosítása, majd kft-vé alakítása nem szól másról, mint az értékes ingatlanok megszerzéséről.

2013. szeptember 16. 20:06
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

„A Fidesz nem sokkal ezelőtt leszavazta a Párbeszéd Magyarországért módosító javaslatát, ami az Országvédelmi alap terhére 500 millió forinttal támogatta volna a Pető Intézetet és így az intézményt megmentette volna a csődtől! Ennél nem kell szimbolikusabb lépés. Miközben több száz milliárd forint megy el stadionépítésre, 400 millió gyorssegélyt kap a Mezőkövesd foci csapata, egy igazi és hasznos nemzeti büszkeség megmentésére nincs pénz. (...)

Persze érhető, ami történt, ugyanis hónapok óta azt csiripelik a madarak, a kvázi államosítás majd KFT-vé alakítás nem szól másról, mint az értékes ingatlanok megszerzéséről. Persze nem tudjuk, ez igaz-e, de az biztos, ez a kormány szimbolikus intézkedése lesz. Hiszen bármi is áll a háttérben, érthetetlen, miért nem tud 500 millió forintot kifizetni a kormány egy világszintű, igazi hungarikumnak számító intézmény működésére. Beteg gyerekek ápolására, miközben Orbán Viktor mániája miatt több száz milliót költ úgy stadionokra, hogy a hétvégi fordulóban az NB1 össz. nézőszáma nem érte el a tízezret.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. szeptember 17. 07:09
Kimaradtatok Huba, nem úgy, mint az OPNI, a vizitdíj autómaták és az autópálya építések esetében. Amúgy meg: http://index.hu/belfold/2013/09/17/birosag_ele_allitjak_gergenyieket/ Jönnek a választások. Vége a nyárnak. Gondolom, nem azt vártátok, hogy a Fidesz majd szépen ott ül, és várja, hogy ismét elqurjátok. (Tudom, most éppen lomposista vagy, némi Bajnai seggnyalással, csak korábban ciánista voltál.)
Krupp Skya
2013. szeptember 17. 06:58
Esik az eső, Ázik a vessző Haragszik már a liba Mert megázik Bajnaika.
Krupp Skya
2013. szeptember 17. 06:27
Nekem is volt egy Weissman fred kerékpárom de te nagyon pedálozol az MSZP-nek.
Taxin
2013. szeptember 17. 01:49
Magyar gyerek bekerül egyáltalán a Pető intézetbe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!