Gyógystadionok

2013. szeptember 20. 14:59

A stadion is az egészségügy része – mondta Harrach Péter, és nem pirult bele talpig.

2013. szeptember 20. 14:59
Veress Jenő
Népszava

„A stadion is az egészségügy része - mondta Harrach Péter, és nem pirult bele talpig. Ezek kapcsán ugyanis - véli a kormánypárti klakk frakcióvezetője - nem az a kérdés, hogy a profi focisták hol játszanak. »A mi gyerekeink és unokáink is sportolnak ott«. (Hogy tényleg ez-e a legszervilisebb nyalás foci-, és/vagy Orbán-ügyben, arra még nem fogadnék nagyobb összegben.)

Szinte szégyellem elmagyarázni a gyalázatos mondatok értelmét. Inkább csak arra mutatnék rá, hogy nem láttam olyat, hogy grundfoci-csapat, iskolai tornaszakkör bebocsátást nyerne egy jó stadionba, pusztán tömegsporti hevülete révén. És ez így helyes. A stadionok alapvetően nem erre találódtak ki. Hanem például a profi - profi???? - foci befogadására. Minden más eleinte a közösségi testnevelési tereken (lesznek ilyenek?) kaphat »fórumot«. Tornából felmentettek ezt nehezen értik, kivált, ha nem is akarják. A stadion tehát mindaddig nem az egészségügy része, amíg ott nyitott szívműtéteket nem végeznek. Vagy éppen a kivéreztetésre ítélt Pető Intézetet bele nem költöztetik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2013. szeptember 20. 21:28
Írtad a faszinevét és elolvastam mit nyilatkozott. Arra alapozod a tényeket, hogy 300 új élsportoló várható a következő 20 évben. Legalább ha már érvelsz, ne lepődj meg ha, informálódom és utána számolok a dolgoknak :) Ajánlanám neked is ezt a módszert és nem szopnád az ellenzék pikuláját te is :)
cutcopy
2013. szeptember 20. 19:56
"aki sportolni akar, az elérhető áron tudjon is" Erre ott van pl a csökkenő infláció, a rezsiárak csökkentése..
qccqccqcc
2013. szeptember 20. 18:38
Neked, Jenő nem gyógystadion, gyógypedagógus kell, aki élete végéig ingyen túlórázik rajtad, mert megérdemled.
Taxin
2013. szeptember 20. 18:10
A szadisták alkotmánymódositással hazavágták a sorkatonaságot. Ezeknek az a céljuk, hogy csupa lúdtalpas, nagymellű metroszexuális konzumidióta buzi legyen az országban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!