A Pető Intézetben melegek a radiátorok

2013. szeptember 28. 14:02

Felhívjuk a Petőt, gondnok megfogja a radiátort, azt mondja, meleg. Meg hogy hívjuk hétfőn, hátha majd akkor nem lesz fűtés.

2013. szeptember 28. 14:02
Panyi Szabolcs
Panyi kapitány

„»A Pető Intézetben nincs fűtés, mert pénz hiányában nem tudják megjavítani a kazánt! Konduktorok mondták, hogy olyan huzat van a termekben, ahol a gyerekekkel foglalkoznak, hogy a földről elrepül az odarakott zsebkendő.« — Szabó Tímea szerint. Felhívjuk a Petőt, gondnok megfogja a radiátort, azt mondja, meleg. Meg hogy hívjuk hétfőn, hátha majd akkor nem lesz fűtés.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Taxin
2013. szeptember 28. 19:53
Szabó Timea nem rokona véletlenül - a jobbikos férje mellett - a Czeizel családnak? Nagyon a tökére lépett a kormány egy eddig érinthetetlen liberális érdekcsoportnak.
Kettes
2013. szeptember 28. 19:46
Basszátok már meg, még nincs is fűtési szezon. Az egyik azért nyíg, mert hideg a radiátor, a másik meg azt mondja, hogy meleg. Itt mindenki hülye?
várúr
2013. szeptember 28. 18:52
Szabó Timea kedvéért kinyitottak egy ablakot. Repült a zsepi. A radiátornak nem szóltak. Konokul melegedett. A gondnoknak se szóltak. Tapizott, megégette magát. Sebaj. Hétfőre kihűl.
fogd a pénzt és kuss
2013. szeptember 28. 17:55
micsoda egy retkes ribanc ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!