Tanulópénz

2013. szeptember 16. 11:57

Nagy feneket nem kerített a kormány annak, hogy támogatásával megpályázzuk a 2019-es Universiadét.

2013. szeptember 16. 11:57
A szerk.
NOL

Egyelőre kicsit sem világos, mennyi pénzből mekkora eseményt akarunk rendezni a világ diák sportolóinak.

Az elmúlt években olyan nagyhatalmak tartották az Universiadét, amelyeknek nem számított a pénz, ezen keresztül is meg akarták mutatni nagyságukat a világ előtt. Ebben bizonyosan nem tudunk, ezért nem is érdemes vetekedni velük. Egy alaposan előkészített, jól szervezett, emberi léptékű Universiade azonban képes lenne jó hírünket vinni a világban.

Egy olyan, amely nem megalomán, a rendezvény végétől hasznavehetetlen, kihasználatlan beruházásokat hagy maga után, hanem az ország számára hasznosítható létesítményeket, infrastrukturális fejlesztéseket. Hagyjuk magunkat meggyőzni, ha ilyen terveket ismerünk meg. Nem ártana azonban mielőbb, mert éppen elég eszetlen sportberuházás folyik a szemünk előtt ahhoz, hogy kételkedjünk egy újabb ésszerűségében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. szeptember 16. 16:11
na és,én sem teszem a fenekemet mindennap az ostoba pofádra
kispufi
2013. szeptember 16. 14:47
ez borzasztó, ezek mindig építeni akarnak, meg dolgokat csinálni akarnak, meg mindenféléket akarnak. pedig milyen jól lehet semmit se csinálni meg építeni, ellenben bezárni, leépíteni mennyivel preogresszívebb és európaiértelembenvettdemokratásosabb. úgyhogy itten már meginafaszizmus esete forog fenn.
luga
2013. szeptember 16. 13:13
MINDENEN FANYALOGNAK.
di maggio
2013. szeptember 16. 12:32
1961-ben már rendeztünk Universiadet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!