Ballib taktikák

2013. március 28. 14:24

Bajnaiék fragmentálják, tehát részeire bontják a társadalmat.

2013. március 28. 14:24
Sinkovics Ferenc
Magyar Hírlap

„Most éppen a március 14-i és 15-i kaland áldozatait és károsultjait próbálják egy erősen kormányellenes közösséggé formálni. Mintha tehetne arról a kabinet, hogy a kiadott vörös jelzés ellenére tömegek ültek autóba s indultak útnak, mert vörös jelzés ide vagy oda, megvolt már a hosszú hétvégére váltott kedvezményes »wellnessjegy«. Minden számít, minden apró vagy nagyobb hiba, bizonytalanság rögvest politikai tényező válik a balliberális oldal értelmezésében. Még az is, hogy árokba borult esetleg egy-két tűzoltókocsi, amely egyébként az elakadt autósok megsegítésére indult.

Bajnaiék fragmentálják, tehát részeire bontják a társadalmat. Olyanokra, akik egyébként nem árulnának közös gyékényről egymással, de Bajnaiék most egy irányba, azaz a kormány ellen visznek mindenkit. De mi lenne, ha ők kormányoznának? Mert a részek könnyen egymás ellen is fordíthatók. Hírlik, hogy Horváth Aladár, a harcos roma jogvédő is az Együtt 2014 felé tart. Megint egy fragment.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapsihapsi
2013. március 28. 22:26
vagyis inkább fragmentálják a 2/3-ot.... nem ez a baj????? hahaha!!!
ciseaux
2013. március 28. 18:20
A ballib trükkök és aljasságok leleplezése egész embett igénylő munka, nem engedi a lazítást. De! Kedves Sinkovics úr, cikket úgy nem írunk, hogy lefordítjuk saját állításunkat is! Ha az olvasó ne tudja mi az a fragmentálás, nem érti azt sem ki és mit fragmentál, ugye! Ha meg érthető szeretne lenni, elég a szép egyszerű "Bajnaiék részeire bontják a társadalmat" is.
pakura
2013. március 28. 17:31
Baromi gyenge írás. Kár rá a szót vesztegetni.
Azazel
2013. március 28. 16:58
minidg olyan szórakoztató amikor egy magyarhörlapos új idegen szót tanul
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!