Hóhelyzet

2013. március 20. 14:22

Gyalázd a kormányt és kisüt a nap. Gyalázd a kormányt és nem lesz árvíz. Gyalázd a kormányt és mindenki ért majd mindenhez.

2013. március 20. 14:22
Pozsonyi Ádám
Magyar Hírlap

„Gyalázd a kormányt, és jó lesz neked. Gyalázd a kormányt és elolvad a hó. Gyalázd a kormányt, és mindenki megmenekül. Gyalázd a kormányt és nincs többé rossz idő. Gyalázd a kormányt és kisüt a nap. Gyalázd a kormányt és nem lesz árvíz. Gyalázd a kormányt és mindenki ért majd mindenhez.

Gyalázd a kormányt, mert ha a baloldal, és/vagy a liberálisok lennének hatalmon, akkor nem lenne már­cius 15-én hó! (A »jobban csinálnák« azért nem érv, mert azt már megmutatták, hogy mire képesek 2006. augusz­tus 20-án; a diktátor Orbán meg kifizette a károsultaknak megítélt kártérítést.)

De főleg: gyalázd az Orbánt és a »civilizált világ« rád mosolyog majd. (A többi, az meg mind náci!) Ja, és ha már elolvadt a hó, takarodj tüntetni a gyalázatos kormányod ellen, amelyik márciusban havat csinált.

Az is gyomorforgató, ahogy az ellenzék nagyobb része a kormányt ekézi a hóvihar miatt. Ezen a téren a katasztrófavédelem és minden illetékes szerv igenis kimagaslóan teljesített. Mesterházy és Gyurcsány jobb, ha befogja. Annyira nem volt olyan régen az a bizonyos augusztus huszadika, amikor emberek haltak meg, mert a légiparádé és a tűzijáték szervezői magasról tettek a meteorológiai előrejelzésekre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2013. március 20. 20:13
Most is szartak az előrejelzésekre. Jó magyar szokás szerint.
kispalyas
2013. március 20. 18:03
Ne bíztasd őket, maguktól is tudják a dolgukat ezek a mi "demokratáink"
uborka sanyi
2013. március 20. 16:58
"De főleg: gyalázd az Orbánt és a »civilizált világ« rád mosolyog majd." gyalázd az ellenzéket, Bajnaielmútnyócévgyurcsányozzál,légy szervilis a végtelenségig és az államkincstár reád mosolyog majd.
bohocugyi allamtitkar
2013. március 20. 16:55
ki ez a fasz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!