Üzent a Ferencváros első csapatából száműzött támadó

2024. április 23. 16:22

Nem akar eligazolni.

2024. április 23. 16:22
Debrecen, 2024. február 28.
Olekszandr Romancsuk, a Debrecen (j) és Alekszandar Pesics, a Ferencváros játékosa a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntõjében játszott Debreceni VSC-Ferencvárosi TC mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 28-án.
MTI/Czeglédi Zsolt

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Lassan véget ér a 2023/2024-es labdarúgószezon, a magyar bajnoki címet már a vége előtt bebiztosította a Fradi, amelynek kerete a nyáron valószínűleg szokás szerint megint átalakul valamelyest. Több labdarúgó sorsa is kérdéses, köztük például a szerb Alekszandar Pesicsé, akit a közelmúltban sorozatos fegyelmezetlenségek miatt kitettek az első keret tagjai közül – a pletykák szerint összeveszett a Ferencváros csapatkapitányával, Dibusz Dénessel. 

Ezt is ajánljuk a témában

A száműzött támadó a szerb sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy szerint egész ügyet csak a média fújta fel, azonban a Ferencváros azóta lejátszott hét bajnokija közül egynél sem volt kerettag – idézte a beszélgetést a Nemzeti Sport. Pesicsnek gondja volt Dibusz Dénes csapatkapitánnyal, azonban a labdarúgó a meridiansport.rs-nek nyilatkozva ismét elmondta, hogy nem ez áll a háttérben. 

„Számomra nagyon jó a Ferencváros. Jelenleg egyedül edzek, mert büntetésben vagyok, de nem a kapussal való konfliktus miatt. Tagadtam, mivel ez egyáltalán nem igaz, de így is sokan sejthetik, mi történt. Két év van hátra a szerződésemből, nem tervezem elhagyni a klubot. Beilleszkedtem a csapatba, én és a családom is nagyon jól érezzük magunkat Budapesten” – fogalmazott Pesics. A Crvena zvezdától érkezett Pesics tavaly nyár óta 29 tétmeccsen 12 gólt szerzett és hat gólpasszt adott a Ferencvárosban. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­g­­ö­s­­­ ­­­l­á­­n­y­o­­­k­­­ ­v­á­­­r­n­­­a­­k­­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
gilou-au-clavier
2024. április 23. 17:23
Legyen a nevük Ferencváros - Fekete Meteor!
zakar zoltán béla
2024. április 23. 17:00
Fradi most nincsen! A kezdőcsapatban 1-3 magyar. Lesz még?!
zavulon
2024. április 23. 16:35
"sztárcsatár"---- édes faxom, miért nem mentek el csapatépíteni, akkor este átbeszélhetnétek mivel lehetne elkerülni a bulvárosodást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!