Elmarad a Sport XXI Utánpotlás Ergométer Bajnokság

2013. március 15. 17:23

A Magyar Evezős Szővetség Facebook oldalán közölte a hóhelyzetre való tekintettel későbbi időpontban kerül megrendezésre a Sport XXI Utánpotlás Ergométer Bajnokság.

2013. március 15. 17:23

„A Sport XXI Utánpótlás Ergométer Országos Döntő a rendkívüli időjárási helyzetre, és az osrszág számos járhatatlan útjára való tekintettel a holnapi napon elmarad. Az esemény egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. Mivel nagy számú résztvevőt érintenek a közlekedési nehézségek, a rájuk való tekintettel született ez a döntés. Megértéseteket és spoirtszerű hozzáállásotokat köszönjük szépen. Az okozott kellemetlenségért minden versenyzőtől, edzőtől, szülőtől és testnevelőtől elnézést kérünk.” – közölte a Magyar Evezős Szövetség Facebook-oldalán.

A versenyre március 16.-án került volna sor a budapesti Lőrinc Sportcsarnokban. A verseny 500 méteres távon folyik és az egész országban tartott iskolai felmérők alapján kerülhettek a 14 évesnél fiatalabbak az országos döntőbe. Az iskolai felmérők október-januárban végezték, városi/kerületi versenyekre februárban került sor a döntőre pedig holnap került volna sor. Összesen mintegy 9000 fiatalt mértek fel a felmérők során.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!