Eskild Ebbensen villáminterjú

2013. január 22. 22:03

Eskild Ebbesennel beszélgetett a WorldRowing 2012. nyarán az olimpia előtt.

2013. január 22. 22:03

Eskild Ebbesennel beszélgetett a WorldRowing 2012. nyarán az olimpia előtt. Ebbensen beszélt arról, hogy ez lesz az ötödik és minden bizonnyal utolsó olimpiája. Otthon sokan kérdezik mért csinálja mindezt, ahelyett, hogy élvezné egyszerűen az életet, de ő szeret versenyezni, szeret fitt lenni és ezt élvezi , hogy ez a munkája.

A legjobb élménye, hogy megnyerték az olimpiát, hogy sikeresek voltak, de a folyamat, amikor vissza kellett kapaszkodni a csapatával az élre az élvezetes és ez minden szempontból hozzásegíti a minden napokhoz.

Elmondása szerint Dániában több nagy vállalat is érdeklődik iránta és csapata iránt, hogy mit tanulhatnak tőlük, mint csapattól. Hogyan kooperálnak, hogyan motiváljak egymást – ebből sokat tanulhatnak a cégek, hogy megértik, hogy elmondják egymásnak mit nem csinálnak jól.

A verseny evezés előtt két évig csak a klubjában evezett, de amikor elkezdett versenyezni nagyon megszerette a fejlődés érzését. ez nem volt cél, természetes fejlődés és választás volt számára.

Szerepelt a dán Tánc a sztárokkal c. műsorban. Ez nagy élmény volt neki, nagy publicitást kapott, szinte már sokat, de az evezést jobban élvezi.

Buzdítja a fiatalokat, mert sok eredménye lehet az evezésnek, amit a mindennapokban hasznosíthatnak a fiatalok. Egyetemekre egyszerűbb a bejutás, jó állásokat szereznek a későbbiekben, miközben eveznek.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!