Dőntőbe jutott a férfi négypár a luzerni evezős pótkvalifikáción

2012. május 21. 20:52

Döntőbe jutott a magyar válogatott négypár evezős a luzerni olimpiai pótkvalifikációs viadalon.

2012. május 21. 20:52
Orbán Gergely

Hétfő este sikeresen döntőbe verekedte magát a magyar evezős válogatott négypár evezős csapata a luzerni olimpiai pótkvalifikációs viadalon. A Pétervári-Molnár Bendegúz, Papp Gergely, Elekes Szilveszter és Széll Domonkos alkotta csapat a versenyben végig a döntőbe jutást jelentő negyedik helyen haladt, ahonnan végül kvalifikálták magukat a döntőbe.

A női kétpár evezősben Szabó Katalin és Gyimes Krisztina alkotta páros negyedik helyen ért célba és ezzel lemaradt a döntőbe jutásról. Ez sajnos a verseny végét jelentette a páros számára.

A férfi négypárral együtt összesen három magyar csapat küzd még a londoni olimpiára való kijutásért. Galambos Péter férfi egypár evezősben illetve a Varga-Hirling könnyűsúlyú kétpár evezős.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!