100 éves a Csepel SC! Két napos Csepel kupával ünneplik az evezősök

2012. május 12. 17:40

A Csepel Evezős Klub anyaegyesülete 100 éves, ezért a rendezők korábbi egy napos verseny helyett idén két napos programot szervezetnek május 19/20án. Hagyomány teremtő jelleggel indítanak útjára egy meghívásos csapat váltó versenyt

2012. május 12. 17:40
Orbán Gergely

 

A Csepel Evezős Klub anyaegyesülete 100 éves, ezért a rendezők korábbi egy napos verseny helyett idén két napos programot szervezetnek május 19/20án. Hagyomány teremtő jelleggel indítanak útjára egy meghívásos csapat váltó versenyt, amire a megelőző év országos bajnokságán első hat helyen végzett klubot hívják meg. A versenyben induló egységeket a beérkezésük szerint pontozzák! 

 

A csapatok 13 fősek, a férfi egypár, kettes, négyes, a női egypár, kettes, kétpár számokból és a vegyes négypárból és nyolcasból áll majd.

 

A szervezők minden korosztályt varjak a legfiatalabbaktól a veteránokig!A Csepel Evezős Klub anyaegyesülete 100 éves, ezért a rendezők korábbi egy napos verseny helyett idén két napos programot szervezetnek május 19/20án. Hagyomány teremtő jelleggel indítanak útjára egy meghívásos csapat váltó versenyt

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!