Edzőtermet nyitott Madonna

2010. november 30. 16:05

Hard Candy Fitness néven megnyílt Madonna első edzőterme Mexikóvárosban. A megnyitón az énekesnő új albumot és egy filmet is ígért 2011-re.

2010. november 30. 16:05

Első edzőterme megnyitóján Madonna elmondta: „Mexikóval már több ponton is összekapcsolódott az életem. Egyébként mindig is úgy éreztem, hogy van köztünk kapcsolat, hiszen imádom Frida Kahlót” – tette hozzá. A 2800 négyzetméteres fitneszterem megnyitóján az 52 éves énekesnő néhány szerencsésnek rövid táncórát is tartott.

Madonna beszámolt a következő évre vonatkozó terveiről is, melyek között szerepel egy film és egy új album is - ráadásul további edzőtermeket is szeretne majd nyitni világszerte. Egyelőre tíz klub létrehozását tervezik - Mexikón kívül Oroszországban, Brazíliában, Argentínában, európai és ázsiai országokban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!