Chuck Norris új filmjének trailere pörgőrúgással töri be a képernyőnket – a legenda visszatér és a vadak ura is vele tart

2024. május 10. 18:49

Marc Singert sem sokat láttuk mostanában a képernyőn, de Chuck Norris talán jobban eltűnt az elmúlt években. Persze ennek is megvan az oka.

2024. május 10. 18:49
Chuck Norris és Orbán Viktor

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A napokban a legendás harcos, a pörgőrúgásairól híres Chuck Norris egy videóval tért vissza, melyben legújabb filmjét harangozza be, a június 21-én az amerikai mozikban, valamint online debütáló Agent Recont. A filmben az egykori A vadak ura és a V (mint Visitors) sci-fi sorozat sztárja, Marc Singer is szerepel. Története szerint egy titkos katonai csoport energiazavart követ nyomon egy új-mexikói titkos bázison, amelyről azt gyanítják, hogy idegen technológiával kísérletezett. Odaérve a csapat egy ismeretlen, rendkívüli erővel és gyorsasággal rendelkező lénnyel, valamint gondolkodásra képtelen harcosok seregével találkozik. A triónak meg kell küzdenie a hordákkal, hogy együtt akadályozzák meg az emberiség pusztulását.

Ezt is ajánljuk a témában

Nos, a történet nagyjából illeszkedik ahhoz a sorhoz, amit az író/rendező/főszereplő Derek Ting eddig fel tud mutatni, 

az amerikai alkotó eddigi produkciói ugyanis szilárdan 3,5-ös átlag környékén állnak az IMDb szavazati alapján, 

ami azért nem egy jó eredmény. Ettől függetlenül aki Chuck Norris-filmre vágyik, az nem is biztos, hogy többet szeretne, mint amit pl. Jason Statham tudott idén év elején nyújtani A méhésszel, amit szintén nem az eszéért (történetéért) szerettek a nézők. Sokkal inkább az akció miatt. Márpedig Chuck Norrist nem kell félteni, ha akcióról van szó.

A nyolcvanas és kilencvenes évek sztárja olyan akciófilmekkel rúgta szét a mozikat és a VHS-lejátszókat, mint az Ütközetben eltűnt (Missing in Action), a Delta kommandó (The Delta Force), emellett pedig a Walker, a texasi kopó állandó sztárja volt. A 2000-es években jószerivel teljesen visszavonult, inkább írói karrierjével foglalkozott, például 

megírta a Feketeöves hazafiság című politikai könyvet, amely az Amerikai Egyesült Államok tönkretételének kritikája, egyben pedig számos javaslatot kínál benne Amerika újraépítésére és az amerikai álom helyreállítására. 

Emellett feleségével egy CForce Bottling Co. nevű céget is alapított, miután a farmjuk alatt vízre bukkantak.

Chuck Norris nemcsak harcművész, de mélyen vallásos és jobboldali, amikor Magyarországon járt, Orbán Viktorral is megtalálták a közös hangot. És ugyan filmjei általánosságban nem kifejezetten jók, mégis sokan szeretik a vele készült alkotásokat. Ha a híres pörgőrúgásai miatt, akkor természetesen reméljük, hogy abból az Agent Reconba is jut néhány, ha már Chuck Norris-os viccekre nem számíthatunk.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:46
🍓 ️ ­I­­g­a­z­­­i n­­i­­­m­­f­­­o­m­­­á­­n­­­i­­­á­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Hekimeki
2024. május 11. 12:07 Szerkesztve
Ki nem szarja le 🤮🤮🤮🤮🤮
atti64
2024. május 10. 21:57
ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!
Zsolakomarom
2024. május 10. 20:20
Nagy a lakashitel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!