Zelenszkij: Isten ukrán zászlót tart a vállán (VIDEÓ)

2024. május 06. 06:10

Húsvéti üzenettel jelentkezett az ukrán elnök.

2024. május 06. 06:10
null

Az ortodox világban vasárnap ünnepelték a húsvétot, ebből az apropóból Zelenszkij közösségi oldalain jelentkezett videóval, amelyben a „szeresd felebarátodat” bibliai parancsolat kapta a hangsúlyt. 

„Mi mind felebarátokká változtunk egymás számára. Szomszédunk pedig, aki azt hitte, testvérnép vagyunk – kiderült, mindig is messze állt tőlünk. Minden parancsolatot megszegtek, földünkre sóvárgott, és eljöttek gyilkolni. Ezt a világ is látja, és Isten is. 

De mi hisszük, hogy Isten vállán ukrán zászló van. Ilyen szövetségessel bizonyos: az élet felülkerekedik a halálon”.

Zelenszkij húsvéti üzenetét angol felirattal visszanézheti itt:

 

 

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syndicalist-Cat
2024. május 07. 04:16
Kiöltözött mint szaros Pista nevenapján!
auditorium
2024. május 06. 13:44
Tegnap mutatta Zele megható, vallásos megemlékezését az összes külföldi TV-hiradó. Még a khaki szinű trikóját is levetette és népviseletben kérte Isten segitségét az ukrán nép megmentésére. A görögkatolikus ukránok már ünnepelték a római katolikusokkal Húsvétot, az orosz ortodoxok pedig most ünneplik. Valószinűleg nekik is szól ez az ünnepi beszéd. Egyben tegnap láttuk Puty-nt is gyertyát gyújtani a hires moszkvai Krisztus a Megváltó (Christ the Savior) katedrálisban.
B_kanya
2024. május 06. 13:28
DE várom már, mikor Kadirovnál lesz a ketrece kulcsa...
urban63
2024. május 06. 12:13
Akkor is így gondoltad, mikkor elhurcoltattad az imádkozó embereket a templom elől?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!