Átfogó légitámadást indítottak Ukrajna ellen, teljes pályás letámadásba ment át Oroszország

2024. május 08. 08:04

Nehéz még fölmérni a következményeket.

2024. május 08. 08:04

Nyitókép: Andre luis alves / anadolu agency / anadolu agency via afp

Az Unian arról ír, hogy szerdán hajnalban Oroszország teljes körű rakétatámadásba kezdett Ukrajna ellen, miközben kamikaze dróntámadásokat is indított. Mint kiderül, az első cirkálórakétát hajnali négykor észlelték a Mikolajivi területen, majd pár perc múltán múlva az ország több pontján érzékelték a támadásokat, és 

az egész országban légiriadót rendeltek el.

Rakétákat támadják Ukrajna régióit: a Cserkaszi, a Szumi, a Kijevi, a Vinnicjai, a Poltavai, a Cserkaszi, a Dnyipropetrovszki, a Zsitomiri, a Hmelnickiji, az Ivano Frankivszki, a Kirovohradi, a Kropivnickiji, a Terniopili, a Lvivi és a Volinyi területekre is orosz rakéták záporoztak.

Hangsúlyozzák: a riasztást 6.05-kor feloldották, de 6.31-kor ismét riadót rendeltek el egy Kinzsal típusú aeroballisztikus rakéta miatt.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­­g­­a­­z­i n­­i­­­m­f­­­o­m­­á­n­­­i­­á­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
B_kanya
2024. május 08. 10:57
"Lombi 2024. május 08. 09:04 Nem csodálkoznék rajta, ha oroszország hozzálátna gyorsabb ütemben lezárni a témát." A ruszkik megmondták, hogy legitim vezetőket nem iktatnak ki. De pár hét múlva jogilag zselé nem lesz legitim... Putyin jogász végzettségű, mindig BETŰ SZERINT jár el. Nagyon kreatívan, de betű szerint.
Józsi6
2024. május 08. 10:56
Miért támadták meg az oroszok Ukrajnát ? Krausz Tanás történész elenzése http://www.confessio.reformatus.hu/v/tezisek-az-orosz-ukran-haboru-ertelmerol/#page4
B_kanya
2024. május 08. 10:56
"Kovács Ubul 2024. május 08. 09:26 Mintha pöttyet háborúpártiak lennének a futtatóitok, fidesZmusZkák." Bubuka - a "dedikált bombázó nélkül nem légierő" - ELFELJTI, hogy a pöcspianós eleve megtiltotta magának ,hogy Putyinnal tárgyaljon, de most már el sem ismerik legitim vezetőnek. Különben is többször meghalt a hoholszoponcz fajtád szerint, már csak a klónjának a hasonmásának a polimimetikus folyékony ötvözetből összeállt terminátora van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!