Megjött Macron esze? Most tűzszünetre szólított fel Ukrajnában, az oroszok egyből reagáltak is

2024. március 18. 06:44

Ahogy a szélkakas pörög, látszólag úgy változtatja álláspontját a francia elnök arról, hogy pontosan mit is kéne tenni a háborúban.

2024. március 18. 06:44
President Macron Meets With Czech Republic Leaders Over Arms To Ukraine

Nyitókép: Gabriel Kuchta/Getty Images

Emmanuel Macron francia elnök háborúval kapcsolatos kijelentéseit nagyon nehéz követni. Először azzal vonta magára a figyelmet, hogy nyugati katonákat küldene Ukrajnába, aztán ezt tagadta, majd újra leszögezte, aztán atomfegyverekről is beszélt, most viszont mintha megjött volna az esze:

Macron tűzszünetre szólított fel.

Röviden megjegyzem: nemrég egy katonai szakértő levezette, hogy Macron csak az EP-választások miatt támogatja Ukrajnát, ugyanis ezzel akarja magát megkülönböztetni az „oroszbarát” Le Pentől. 

Egészen pontosan, a francia elnök bement egy ukrán tévébe, ahol leszögezte, hogy országa arra fogja kérni Oroszországot, hogy a párizsi olimpia idejére legyen tűzszünet Ukrajnában. „Ez a béke üzenete”, Franciaország az olimpiai mozgalom szellemében kérné ezt az oroszoktól.

Megjegyezte azt is, hogy Franciaország tiszteletben tartja az olimpiai bizottság döntését, amely szerint az orosz sportolók semleges zászló alatt versenyezhetnek.

Erre az ötletre egyébként az oroszok egyből reagáltak is, szerintük Emmanuel Macron francia elnöknek fel kellene hagynia a fegyverek Kijevbe küldésével.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­l­­­á­n­­­y­o­­k­ ­v­­á­r­­­n­a­k­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Arkoon
2024. március 20. 09:31
A sok politikus idiótát kell felakasztani. Háborús probléma megoldva.
drkaca
2024. március 19. 09:54
Na végre. Már azt hittük, megbolondult.
tapir32
2024. március 18. 22:40
Sunyi kis alak! Nem tudnak fegyvert szállítani, legyen tűzszünet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!