Madonna szerencsésnek érzi magát, hogy él

2023. július 31. 12:17

Megköszönte családja és barátai támogatását, miután a múlt hónapban súlyos bakteriális fertőzéssel került kórházba.

2023. július 31. 12:17

Madonna megköszönte családja és barátai támogatását, miután a múlt hónapban súlyos bakteriális fertőzéssel került kórházba. Az énekesnő a közösségi médiában osztott meg egy frissítést, amelyben azt írta, hogy szerencsés, hogy életben van az intenzív osztályon töltött idő után.

„Amikor a legrosszabbra fordult a helyzet, a gyermekeim igazán kitettek magukért. Ez jelentette a különbséget” – mondta.

A 64 éves énekesnő korábban azt mondta, hogy „a gyógyulás útjára lépett”, miután több napot töltött az intenzív osztályon. Úgy volt, hogy a következő hetekben hét hónapos világkörüli turnéra indul, de ezt el kellett halasztania.

Egy korábbi nyilatkozatában a hónap elején Madonna azt mondta, hogy terve az, hogy átütemezi a közelgő észak-amerikai koncertjeit, és októberben megkezdi Celebration turnéját az Egyesült Királyságban. A Greatest Hits turnéját július 15-én kezdte volna Kanadában. Az európai szakasz a tervek szerint október 14-től négy estével kezdődik a londoni O2 Arénában.

A turné januári bejelentésekor a következőket mondta a rajongóknak: „Izgatottan várom, hogy minél több dalt fedezzek fel, remélve, hogy a rajongóimnak megadhatom azt a show-t, amire vártak”. Ez lett volna a 12. turnéja, amivel 40 éves zeneipari szerepvállalását ünnepelte.

A Forbes amerikai magazin az Egyesült Államok 45. leggazdagabb self-made nőként tartja számon 580 millió dolláros (460 millió font) becsült vagyonával, és azt írja, hogy a turnékból becslések szerint 1,2 milliárd dollárt keresett.

***

Nyitókép: MTI/EPA/Jason Szenes

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. augusztus 01. 02:31
Az is volt.
Finta László
2023. július 31. 17:05
A nyitóképen a tapolcai Tóth Gagyit láthatjuk?
ujujuj
2023. július 31. 14:19
Ha már ilyen halálközeli élménye volt, éppen ideje volna, hogy bocsánatot kérjen a zenei pályafutásáért.
augustus2-0
2023. július 31. 13:58
Nem ismerem én ezeket az emberreket, de az ifjú néger szépfiú mellett ez a vénasszony olvadozik optikai tuningolva? Hiába, van az a pénz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!