A brit hírszerzés szerint az orosz hadsereg az egész országból átirányítja erőit Ukrajnába

2022. március 16. 12:05

Utánpótlást biztosítanak a harcoló alakulatoknak.

2022. március 16. 12:05
null

A folyamatos emberveszteségek miatt az orosz hadsereg az egész országból átirányít csapatokat Ukrajnába, hogy utánpótlást biztosítsanak a harcoló alakulatoknak, jelentette be hírszerzési forrásokra hivatkozva az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma – írja a CNN.

Oroszország egyre erősebben készül arra, hogy újabb csapatokkal tudja helyettesíteni eddig elszenvedett emberveszteségeit.

Egyértelműen küzdenek azzal, hogy folytatni tudják a hadműveleteket az elhúzódó ukrán ellenállás közepette – írták értékelésükben.

Elmondásuk szerint olyan távoli területekről is átcsoportosítanak haderőt, mint a kínai határnál lévő Habaroszvszk városának központjával működő Keleti Hadászati Körzet, a Csendes-Óceáni Flotta valamint Örményország. Közben folyamatosan próbálnak zsoldosokat toborozni, többek között Szíriából.  

 

Nyitókép: MTI/EPA/Szergej Csirikov

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fila2020
2022. március 16. 17:23
Ekkora hülyeséget hogyan írhatnak le, miközben Norvégiában NATO hadgyakorlat zajlik. Ennyire nem kéne hülyének tartani az egyszerű állampolgárokat.
matykox
2022. március 16. 16:17
EZ az a hírszerzés, aki Szaddám Husszein vegyi fegyvereit és atombombáit is látta?? Jaaaa, akkó jó.
Stukov79
2022. március 16. 16:00
CNN? Angol hírszerzés? Na ne!!! Mint az oroszok nem számoltak a hideggel?!? Ezt a sok faszságot tényleg elhiszi vlk? A tengeralattjárók legénysége tényleg akval harcol herszon mellett?!? Agyatlan barmok, retardált angolok
Megbunhodte mar a nep
2022. március 16. 15:38
Jelenleg harcol az orosz hadsereg 15-20%-a. Es kb 32 ezer fo donecki es luganszki milicia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!