Két órát várt rá a közgyűlés, ám Pécs polgármestere inkább Dobrev Klárával parolázott

2023. február 22. 16:37

Dobrev Klára Pécsett tarotta meg a DK országos nagyrendezvényét. Hogy az eseményen a város polgármestere résztvehessen, 35 perces szünetet rendelt el a közgyűlésen, ahol Pécs fontos ügyeit tárgyalták. A szünet végül kétórásra nyúlt, a helyi ellenzék kiakadt.

2023. február 22. 16:37
null

„Az 1,1 milliós támogatóval rendelkező DK nem cél, hanem az Orbán-rendszer megbuktatásának eszköze, olyan kormányzóképes ellenzéki erő, amely visszaadhatja a magyarok ezeréves álmát, elhozza az európai jólétet” – fogalmazott Dobrev Klára az ellenzéki párt országos nagyrendezvényén Pécsett, az eseményről a Mandiner is beszámolt. Megírtuk, a politikus a több mint ezerfős, a rendezvény helyszínére részben buszokkal szállított közönségét arra szólította fel, hogy alakítsák meg „az ellenállás kis szigeteit” és mindenhol „nyissák ki a szájukat”, mondják el mindenkinek az igazságot arról, hogy az Orbán-rendszer miatt nincs európai jólét, de van drágaság, és nem működik az egészségügy, az oktatás.

Kétórás szünet a közgyűlés kellős közepén

Hogy részt vehessen a rendezvényen, a pécsi közgyűlés kellős közepén 35 perces technikai szünetet a város polgármestere, Péterffy Attila. A pécsi Expo Center épületében megtartott rendezvényen a Demokratikus Koalíció helyi képviselői is tiszteletüket tették – reagált a kényszerszünetre a Mandinernek Barkóczi Csaba, a helyi Fidesz önkormányzati képviselője. Mint a politikus hozzátette, a 35 percre beharangozott szünet végül két óra hosszúságúra sikeredett. „Péterffy Attila felfüggesztette a város legfontosabb döntéshozó testületének a működését, hogy Dobrev Klárával, Gyurcsány Ferenc feleségével tudjon parolázni az Expo Centerben” – hangsúlyozta Barkóczi. Ez idő alatt a Dobrev-rendezvényen részt nem vevő helyi politikusok várták, hogy folytatódhasson a közgyűlés. „Péterffynek fontosabb a Gyurcsány-házaspárral való jó viszony, mint a város ügyeinek előmozdítása” – szögezte le a helyi Fidesz önkormányzati képviselője, hozzátette: „ez a jelenetsor azért jól megmutatta a polgármester úr prioritásait”. A helyi ellenzéki politikusok kifejezték nemtetszésüket a polgármesternek, „Péterffy szokás szerint nem reagált észrevételeinkre: falra hányt borsó maradt csupán”.

A közgyűlésen egyébként 41 napirendi pontot tárgyaltak, ezek között voltak költségvetést érintő komoly döntések, de szó volt többek között Pécs egyik városrészének, Ürögnek a vízellátásáról is.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. február 23. 17:25
Szemetek! Képesek egy gyilkosnak eladni az országot!
letsgobrandon
2023. február 22. 19:48
A Szemlőhegyi naccsága meglátogatta vidéki elvtársakat ... árnyékországban ez fontos esemény
Palatin
2023. február 22. 19:17
Dobrevnek újabban olyan kígyószerü feje van. A kígyózó kígyók ezek szerint hazaérkeztek a Gyurcsány-rezidenciára. De félre a tréfával, a helyzet nem rózsás. A hidegrázó, vérgőzös bolsevizmus torokszorító lehellete legjobban éppen Dobrevböl árad, mégcsak nem is Gyurcsányból. Gyurcsány csak mutyiból, simliböl, szélhámosságból lett komcsi, - pár évtizeddel korábban talán Szálasi jobbkeze lett volna, aztán Rákosié -, azaz ö még bolsinak is hamis. Neki csak az a fontos, hogy legyen egy erös kitartója. Dobrev viszont izig-vérig bolsi, még genetikailag is, kívül-belül. Ö az aki legkevésbé kell a magyaroknak. Gyurcsánnyal legalább még jól be lehet rugni, de Dobrev nekünk semmire nem jó. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Még a Covid-járványt is Orbánra kenné, Nagyszerű ötlet ez, ha népünk bevenné. De a magyarság sosem volt oly botor, Hogy átverje öt egy szélhámos lator. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
akkor ki
2023. február 22. 19:10
Az egész EP-ben ez a legszebb férfi! Kiváló fotó! Istenem, de sok nő nedvesedhet érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!