Molnár Ferenc Caramel felesége a főispánokról és a vármegyékről: Ebből még koronázás is lesz!

2022. július 19. 17:56

Az influenszer Instagram-oldalán reagált az Országgyűlés döntésére.

2022. július 19. 17:56
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az Országgyűlés kedden megszavazta az Alaptörvény tizenegyedik módosítását, melynek értelmében a megyéket a kormány vármegyékké nevezi át, míg kevéssel korábban, a „2023. évi központi költségvetésének megalapozásáról” nevű törvényjavaslat elfogadásakor dőlt el, hogy a kormánymegbízottakat ezentúl főispánoknak kell hívni. 

Erre a döntésre reagált Szilágyi Szilvia, Caramel felesége az Instagram-oldalán, egy 24 órán keresztül elérhető történetben – vette észre a 24.hu.

Az influenszer azt írta:

Emellé egy olyan fotót mellékelt, amelyre egy koronát szerkesztett Orbán Viktor miniszterelnök fejére.

Fotó: Instagram-képernyőfotó
Fotó: Instagram-képernyőfotó

Már korábban is kifejtette a véleményét közéleti témákban

A portál emlékeztetett arra is, hogy Szilágyi az április 3-i országgyűlési választásokat megelőzően arról írt a közösségi oldalán, hogy szerinte az ország egy része nem érzi át, mekkora tétje van annak, hogy elmegy-e szavazni, vagy sem.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2022. július 22. 08:05
Karamellné ispánozik, miközben indexet olvas, ahol összevizelik magukat az angol királyi háztól. Az haladó királyság, a magyar az reakciós? https://dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Ffomo%2F2022%2F07%2F22%2Fgyorgy-herceg-szuletesnap-kviz%2F Kilencéves lett György herceg – mennyire ismeri a trónörököst? RÁADÁSUL ANNYIRA BUTA-BULVÁR A CIKK ÉS SZERZŐJE SEM KALIBER: György herceg egyenlőre a trónörökös unokája ....
KBA98
2022. július 20. 16:08
a volt villamos vezetőből "sztár lett" most a vietnámi asszony osztja az észt. Mi lenne ha karamell Vietnámba belepofázna az ottani állami életbe? Mindegy, hogy mi az, de a történelmet nem ismeri, amúgy meg semmi köze hozzá!
Onlye
2022. július 20. 10:15
Faggyon be a Duna! Már alig várom hogy cigány királyunk legyen. Sötét Magyarország!
Voltkocsmáros
2022. július 20. 08:28
Koronázás még lehet,te is indulhatsz bár erős a mezőny a Legbutább celebnek nevezett buta picsa címért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!