Elképesztő: Nagy Zsolt sérült cipőben focizta le Európát

2022. június 16. 16:15

A válogatott balbekknek már az első, angolok elleni meccs előtt hiányzott egy stopli a cipőjéből.

2022. június 16. 16:15
null

Mindenkit meglepett a magyar válogatott fantasztikus menetélése. „Természetesen két lábbal a földön maradunk, akkor is, ha úgy szereztünk négy meccsen hét pontot, hogy kétszer játszottunk Angliával. Senki sem számított arra, hogy négy meccs után vezetjük a csoportot, úgyhogy a játékosaim, a stábom, és egész Magyarország miatt nagyon boldog vagyok” – fogalmazott Marco Rossi a történelmi 0-4 után.

A mind a négy mérkőzésen remek teljesítményt nyújtó – a németek, valamint az angolok ellen is betaláló – Nagy Zsoltról derült ki egy elképesztő történet. Pontosabban a cipőjéről. „Példamese a fiatalabbaknak arról, hogy bár rettenetesen fontos, hogy milyen cipőben játszol, de ha nincs alázat, kitartás, csapatjáték és győzniakarás, akkor tök mindegy milyen csilli-villi új cipőben lépsz pályára!” – olvasható a Focivilág elnevezésű Facebook-oldalon, ugyanis kiderült:

abból a cipőből, amelyikkel Nagy Zsolt betalált Neuernek, és az angoloknak is, hiányzott egy stopli.

Fotók a sérült cipőről alább láthatóak:

Fotó: Adrian DENNIS / AFP

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. június 17. 13:11
....hiányzott a stopli???...még ilyet...szertáros???...különben ha így rúgott kettőt....akkor mindég ki kell szedni...
Spiltyu
2022. június 17. 09:11
Mekkora ki....ott nagy gólt varrt az angoloknak! Ez a kedvenc rajongói összefoglalóm a youtube-ról: https://www.youtube.com/watch?v=0rCsw6ahNXA&lc=UgzqFEEaqVvplj5sRqF4AaABAg.9cHmI9yyOdk9cMdVgFjF6w Az angol sráczok nem hiszenek a szemüknek... Érdekes hogy sokan már a második gól után elindultak hazafelé...
bunko_jobbos
2022. június 16. 20:21
Ez mekkora lazaság már! Kell a francnak a stopli, nekem így is megy! :-)))))))) Szerintem az ő gólja volt a legszebb, bár tökmindegy, a lényeg a 0:4!
cutcopy
2022. június 16. 18:11
Nekem még rendes csavaros stoplik voltak a focicipőmön, nem is csúszkáltunk annyit mint a mostani öntött stoplisok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!