A zalai szépség jó szájízzel szakított tavaly

2009. június 09. 20:20

Gaál Fanni jól jött ki a tavalyi szakításából, és nem sokkal később június szépe lett Zalában. Megdöbbentő részleteket tudunk meg az életéről.

2009. június 09. 20:20
A legutóbbi Zala Szépe-választás dobogósa (véleményünk szerint a Dobogó Szépe), Gaál Fanni a Zalai Hírlapnak nyilatkozott. Az interjúban elárulta, hogy a fiúk reménykedhetnek, mert most ért véget egy hosszú kapcsolata, mégpedig "szerencsére jó szájízzel, barátságban". Nem tudjuk, a reménykedésre mennyi ok van jelenleg, az interjú ugyanis tavalyi.

A (tavaly) 17 éves Fanni egyébként versenyszerűen aerobikozott, majd áttért a fitneszre, az interjú készítésének idején pedig már "táncos vonalon" mozgott. Nem is sikertelenül, hiszen világbajnoki érmeket nyert. Mint mondta, volt már a csúcson, és volt már lejjebb is. Leszögezte: nem könnyű kölesgolyót enni, miközben mellette ízletes ételeket fogyasztanak.

Gaál Szabina lett Zala Szépe! (Zalai Hírlap)
Gaál Fannit, június szépét köszöntöttük (Zalai Hírlap)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!